Wyjątkowo zrobię Ci tę przyjemność. Dzisiaj handel zostawiony drobnym, którzy w większości, poparzą sobie rączki. Dywagują wciąż, jak zachowa się kurs a nic nie wiedzą. Myślą, że znają się na tzw. AT, piszą wyświechtane slogany i nic więcej.
Ja nigdy nie wiem, jak zachowa się kurs. Obserwuję notowania i podejmuję decyzje w tę lub w tamtą stronę. Każdy musi robić to sam według własnych przemyśleń.
Dnia 2016-09-01 o godz. 11:55 ~nn napisał(a): > Ja nigdy nie wiem, jak zachowa się kurs. Obserwuję notowania i podejmuję decyzje w tę lub w tamtą stronę. Każdy musi robić to sam według własnych przemyśleń.
i tu sie zgadzam pisac to kazdy sobie moze a rynek oceni:)))a nie pismaki
No to prezesik pokazał wam miejsce gdzie was ma..uzbierał z rynku już sobie na nową emisję po 0,10 zł..Dziwię się tym którzy tu weszli...wystarczyło przejrzeć historię Leasingexperts.Jak to przysłowie leci...głupich nie sieją ..itd
Dnia 2016-09-01 o godz. 18:09 ~ToŻenada napisał(a): > No to prezesik pokazał wam miejsce gdzie was ma..uzbierał z rynku już sobie na nową emisję po 0,10 zł..Dziwię się tym którzy tu weszli...wystarczyło przejrzeć historię Leasingexperts.Jak to przysłowie leci...głupich nie sieją ..itd
przeczytaj dobrze info ze zrozumieniem i nie rob z siebie zenady ,jak nie grasz na gpw to po co sie udzielasz i informujesz wszystkich na roznych spolkach