pisałem wczoraj że wyniki będą powtarzalne/Leszcze nie wierzyli,pchali do sprzedaży że aż hej/ Trzeba ruszyćrozumem/Spółka wchodzi na giełdy w Johanesburgu i Luxemburgu/Nie może mić złych wyników ; bo po prostu nie dopuszczono by śmiecia do notowań natych giełdach/Podobnie jak na naszej GPW/To wszystko co było do powiedzenia/Zysk netto po dwóch kwartałach 300mln/Nieżle; prawie 0,72pln/akcję/Pozdrawiam leszczy bez papierów:))
Ale chłopie, pomijając bdb wyniki - cieszą oko, to muszę cię sprostować. Na giełdy w Luxie (już fakt) oraz Johanes (przed nami) nie wchodzi nasze Eszko tylko EPP
no i tego kurde nie rozumiem - to samo było przed dywidendą - po informacji o TAAKIEJ dywidendzie kurs powinien poszybować, a wzrósł raptem o kilkanaście procent To samom kurde dzisiaj - zamiast podwójnych wideł wielkie zero. Ja już nie wiem - kto sprzedaje. wszyscy płaczą, że ktoś sprzedaje - tylko nie oni... a mimo to cały czas wywałka... ehh jak wspominałem - trzymam echo dla dywidend i pieprzę kurs, ale serce boli....
Rano sprzedawali bo sądzili że jest okazja(i była) a pod koniec sesji sprzedawali bo cały rynek spadał/Zresztą ; sprawa z Echo jest skomplikowana/Informacji mało ; rekomendacji jak na lekarstwo; strategii nie ma(choć po południu prezes coś tam powiedział)/A rynek się BOI i już/Drobnica pcha do sprzedaży ze sporą stratą(lepiej sprzedać ze stratą myślą mali; niż czekać, a nuż jeszcze spadnie bardziej:))/ Ja dokupuję i czekam/Poczekam na przyszłoroczną dywidendę ; jak sądzę w granicach 1pln winno być/Spółka jest dobra; rentowna ; generuje pokażne powtarzalne zyski/a że drobni sprzedają to spda/Wyprzedaż się skończy będą wzrosty/Jestem na GPW od 1990r i ten schemat się powtarza/ GPW jest dla cierpliwych i mających własne ; nie z kredytów pieniądze/Czsy szybkich zysków skończyły się wraz z hossą w marcu1994r Pozdrawiam AXAA
Nie wiem co się dzieje,ale postanowiłem zwiększyć udział Echo w portfelu kosztem innej spółki. A co Wy sądzicie o tym co się teraz dzieje?Bo chyba to nie jest normalne...