• kosmos Autor: ~nabial [83.29.151.*]
    są podwójne widły jutro w górę :))))))))
  • Re: kosmos Autor: ~Greg [188.207.126.*]
    No znowu nie zawiedli...
  • Re: kosmos Autor: ~budowlaniec [91.226.110.*]
    wiedziałem kur.. wiedziałem, moja perełka :)
  • Re: kosmos Autor: ~Greg [188.207.126.*]
    Zapinaj pasy nabial.
  • Re: kosmos Autor: ~Kelner72 [178.217.223.*]
    Z radości dałem Wam po zielonej łapce:):)
  • Re: kosmos Autor: ~solo [5.172.233.*]
    Wyniki rewelacyjne !!! Tak trzymać . To rzeczywiście kosmos !!!
  • Re: kosmos Autor: ~Axaa [188.146.43.*]
    pisałem wczoraj że wyniki będą powtarzalne/Leszcze nie wierzyli,pchali do sprzedaży że aż hej/
    Trzeba ruszyćrozumem/Spółka wchodzi na giełdy w Johanesburgu i Luxemburgu/Nie może mić złych wyników ; bo po prostu nie dopuszczono by śmiecia do notowań natych giełdach/Podobnie jak na naszej GPW/To wszystko co było do powiedzenia/Zysk netto po dwóch kwartałach 300mln/Nieżle; prawie 0,72pln/akcję/Pozdrawiam leszczy bez papierów:))
  • Re: kosmos Autor: ~Franz [193.19.125.*]
    Ale chłopie, pomijając bdb wyniki - cieszą oko, to muszę cię sprostować. Na giełdy w Luxie (już fakt) oraz Johanes (przed nami) nie wchodzi nasze Eszko tylko EPP
  • Re: kosmos Autor: ~m71 [217.67.202.*]
    Niech idzie co dziennie po 5% :-)
    Podwójne widły to byłby zbyt piękne ;-)
  • Re: kosmos Autor: ~Pesymista [83.8.208.*]

Oby ten K O S M O S nie zamienił się na zamknięciu na
    czerwono bo mam takie przeczucia.

• Re: kosmos Autor: ~Północ [37.47.35.*]
    Czemu to nie chce rosnąć, zobaczcie na obroty, bardzo małe w stosunku do ilości transakcji.
  • Re: kosmos Autor: ~nabial [80.50.115.*]
    no i tego kurde nie rozumiem - to samo było przed dywidendą - po informacji o TAAKIEJ dywidendzie kurs powinien poszybować, a wzrósł raptem o kilkanaście procent
    To samom kurde dzisiaj - zamiast podwójnych wideł wielkie zero. Ja już nie wiem - kto sprzedaje. wszyscy płaczą, że ktoś sprzedaje - tylko nie oni...
    a mimo to cały czas wywałka... ehh
    jak wspominałem - trzymam echo dla dywidend i pieprzę kurs, ale serce boli....
  • Re: kosmos Autor: ~Axaa [188.146.71.*]
    Rano sprzedawali bo sądzili że jest okazja(i była) a pod koniec sesji sprzedawali bo cały rynek spadał/Zresztą ; sprawa z Echo jest skomplikowana/Informacji mało ; rekomendacji jak na lekarstwo; strategii nie ma(choć po południu prezes coś tam powiedział)/A rynek się BOI i już/Drobnica pcha do sprzedaży ze sporą stratą(lepiej sprzedać ze stratą myślą mali; niż czekać, a nuż jeszcze spadnie bardziej:))/
    Ja dokupuję i czekam/Poczekam na przyszłoroczną dywidendę ; jak sądzę w granicach 1pln winno być/Spółka jest dobra; rentowna ; generuje pokażne powtarzalne zyski/a że drobni sprzedają to spda/Wyprzedaż się skończy będą wzrosty/Jestem na GPW od 1990r i ten schemat się powtarza/
    GPW jest dla cierpliwych i mających własne ; nie z kredytów pieniądze/Czsy szybkich zysków skończyły się wraz z hossą w marcu1994r
    Pozdrawiam AXAA
  • Re: kosmos Autor: ~Greg [91.236.215.*]
    Nie chce snuc teorii spiskowych, ale moze ktos grubszy wykorszystuje sytuacje I wychodzi? Jakies przetasowania w portfelu funduszy?

Nie trzyma to sie kupy, wiec sie zastanawiam.
  • Re: kosmos Autor: ~Północ [37.47.45.*]
    Masz chyba racje, dzisiaj od rana znowu ktoś wywala pakiety.
  • Re: kosmos Autor: ~Kelner72 [188.146.128.*]
    Nie wiem co się dzieje,ale postanowiłem zwiększyć udział Echo w portfelu kosztem innej spółki. A co Wy sądzicie o tym co się teraz dzieje?Bo chyba to nie jest normalne...
  • Re: kosmos Autor: ~gruby_leszczu [95.41.116.*]
    ja również, w piątek zwiększyłem udział
  • Re: kosmos Autor: ~Hafid [159.205.235.*]
    Ja to nazywam promocją.... a z takich się korzysta :)
[x]
ECHO -0,36% 5,58 2025-10-16 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.