• Raport Autor: ~Kkk [178.159.128.*]
    Zysk jest, w porównaniu do I kw zobowiązania spadły. Myślałem że będzie gorzej
  • Re: Raport Autor: ~herh [85.202.153.*]
    poprawy brak, spadające przychody, spadający zysk netto

jeszcze nie przerobiłem dogłębnie raportu.... ale jestem tutaj od 0,55 gr przed scaleniem, wiec troche na to czasu mam :/
  • Re: Raport Autor: ~Szwejk [188.146.65.*]
    i tak będzie decydował wynik na koniec roku, a poza tym wszystko w rekach banków, chcialbym aby na koniec roku był taki zysk i tak będzie lepszy od tego za poprzedni rok, najgorsze są przeszacowania wartości poszczególnych spółek na koniec roku i wynikająca z tego papierowa strata.
    Widać, że spółka coś próbuje robić, czy to wyjdzie zobaczymy... jest kwestia nowych umów z bankami bo zdłużenie krótkoterminowe rośnie
    tragedii nie ma, jesli tak mozna powiedzieć oceniając w oderwaniu od wszystkiego wyniki za I pół roku 2016, problemy nie tkwią w ostatnim półroczu ale w tym co kiedyś było
  • Re: Raport Autor: ~Han [128.199.156.*]
    Dnia 2016-08-30 o godz. 21:49 ~Szwejk napisał(a):
    > i tak będzie decydował wynik na koniec roku, a poza tym wszystko w rekach banków, chcialbym aby na koniec roku był taki zysk i tak będzie lepszy od tego za poprzedni rok, najgorsze są przeszacowania wartości poszczególnych spółek na koniec roku i wynikająca z tego papierowa strata.
    > Widać, że spółka coś próbuje robić, czy to wyjdzie zobaczymy... jest kwestia nowych umów z bankami bo zdłużenie krótkoterminowe rośnie
    > tragedii nie ma, jesli tak mozna powiedzieć oceniając w oderwaniu od wszystkiego wyniki za I pół roku 2016, problemy nie tkwią w ostatnim półroczu ale w tym co kiedyś było

wynik pod koniec roku ? ja juz jestem bankrut , a za pol roku , kurawa mac
  • Re: Raport Autor: ~newer [178.36.28.*]
    o ile ta spolka przetrwa to za rok może może za 30 gr rynek zacznie to łykać
  • Re: Raport Autor: ~herh [85.202.153.*]
    kolejne miesiace kiszenia przed nami..... :/
  • Re: Raport Autor: ~bieniek [128.199.238.*]
    Dnia 2016-09-01 o godz. 08:12 ~herh napisał(a):
    > kolejne miesiace kiszenia przed nami..... :/

rzeklbym lata nie miesiace
  • Re: Raport Autor: ~cdc [31.0.65.*]
    W dodatku po tym kiszeniu będzie wybicie dołem :-)
  • Re: Raport Autor: ~cdc [31.0.65.*]
    Chyba wykrakałem o tym wybiciu dołem? Tylko, że nie po latach kiszenia, a już dzisiaj.
  • Re: Raport Autor: ~newer [178.36.28.*]
    pytanie brzmi dlaczego nie zamykaliscie pozycji w pore tylko sluchaliscie naczelnych glupkow watka ktorych nigdy nie zobaczycie na oczy i nie wiecie kto ich naslal.Stracona reka nie odrasta tak jak stracony kapital.Przy stracie 10 15 % mozna walczyc o odrobienie.Spolka ktora spada 100% potrzebuje 1000% na odrobienie wartosci.NIEMOzLIWEa inflacja dokonczy dziela wyrznie wszystko do konca.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.172.234.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
LARK 0,00% 0,15 2018-05-02 11:21:04
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.