Nie mam wiedzy. Intuicja ? - tu nieistotna. Biorę pod uwagę poglądy wytrawnych obserwatorów , takich jak np.: ~Maestro [37.47.5.*]2016-08-30 09:16 HA HA HHha haa "upychacze" np. 'eo' uwijają sie jak w ukropie i juz sami nie wiedzą jak "zachęcić" do kupna tego "unikalnego" cudu techniki j.w. na skalę nawet światową, a nie europejską , .... a , że na śmieciu z N C będzie scalenie to pewne jak AMEN w pacierzu , tak już 'natura' tych 'walorów' (z Nju Śmieć) i taaaka 'natura' GPW ,.... niestety
Dnia 2016-09-14 o godz. 14:35 ~eo napisał(a): > czas na eceramics - chyba tak, za tydzień, dwa.
tydzień juz minął (od 14.09.16r. ) i co panie 'eo' ???....
A ja proponuję KONKURS pt. o ile (TYLKO) dni (miesięcy, tygodni) odwlecze się otwarcie tego 'unikalnego' zakładu ..... ??? wg mnie otwarcie nastąpi na Św. NIGDY ,... ale może ktoś ma inne propozycje ???? czekam
Dnia 2016-09-26 o godz. 17:12 ~lekka_szydera napisał(a): > Nie zgodzę się z Tobą. > > Ewidentnie wiele wskazuje na to, że otfarcie nastąpi w ściśle określonym czasie, a mianowicie: za Ruski Rok.
ja częściej słyszałem o ruskim miesiącu* a nie o (ruskim) roku , ..... ale w przypadku "naszej perełki" (ECR) nie ma to większego znaczenia i tak czy tak oznacza to ,..... NIESKOŃCZONOŚĆ.
przy okazji mogę zaproponować KONKURS Nr 2 z pytaniem : Która przysłowiowa 'śrubka' w którym taśmociągu zaważy na terminie otwarcia ?? i czy będzie to z winy spółki (ECR) czy z powodów tradycyjnie od od niej "niezależnych" ???
Niby tak. To pewnie są akcje wszytskich leszczy zawieszonyh na hakach od lat. Chcieliby, zeby ktoś ich zdjął, nawet za 2 gr. Ale jakie na to są szanse?