Wszelkich informacji n/t postępów w restrukturyzacji można uzyskać bezpośrednio u Zarządcy - nr. tel. 756482802 Z uzyskanych informacji - plan naprawy złożony do sądu , zmniejszenie kosztów działalności , powolna - stopniowa poprawa płynności , negocjacje z wierzycielami , poszukiwanie nowych kontraktów , pozytywne efekty postępującego procesu restrukturyzacji rozłożone w czasie. tel. 756482802 - Zarządca Nanotel
No póki co sprzedają sprzęt, z tego co bardzo z grubsza policzyłem jeżeli uda im się sprzedać wszystko po cenach podanych w ogłoszeniu to pozyskają między 4 a 5 mln zł Sąd wezmą pozostałe 7-8mln (zadłużenie 13mln)? Nie starają się o żadne kontrakty no bo zresztą i czym mieliby je wykonać skoro sprzedają sprzęt? To czym się teraz zajmą? hodowlą jedwabników? ;-)
Pytanie ile wpłynie do spółki za końcowe rozliczenia kontraktów, coś za te setki kilometrów położonych światłowodów powinni im zapłacić. Zadłużenie (obligacje) ma być zkonwertowane. Finał niedaleko. Czekamy na raport za IIIQ.
Coś mi podpowiada , że to Knuta czyści .? . Niektórym zwieracze puszczają , a sprzedając po tej cenie wszyscy "'walą" z dużą stratą ! Oj będzie zgrzyt siekaczami , jak się sytuacja poprawi ( a negocjacje trwają i coś tu wisi)
nic mnie nie czyści :-) mam tutaj taki minus że stracę już niewiele nawet jeśli miałoby pójść do piachu-to moja dawniejsza inwestycja stąd błędy w strategii np nie wywalenie kiedy był na to czas teraz czekam na odbicie jak na każdym bankrucie :-D
Knut - dlaczego srasz do swojego talerza ??? - Piszesz o czarnych wizjach , bankructwie itp. Skoro jeszcze posiadasz te papiery to trzymaj kciuki , aby restrukturyzacja powiodła się , a wtedy wszyscy na tym skorzystają ! Jeśli masz wątpliwości to wyprożnij się do spodu - spuść wodę i daj sobie luz z tymi czarami !
W oczekiwaniu na dobre info-efekty restrukturyzacji możnaby śmiało niewielkimi zleceniami podnieść kurs pow.1zł ! i startować z wyższych pułapów ! Upierdliwe tkwienie ze zleceniami S - 0,53 , 0,54 0,58 itp. itp. to przejaw braku obycia z GPW , głupoty i bezsensownej zagrywki szkodzacej wszystkim akcjonariuszom ! Uwolnienie kursu z S w oczekiwaniu na dobre info-niebawem - to podstawa pod wymierne korzyści dla wszystkich ! Na sprzedaż było mnóstwo czasu ! - od marca ! - teraz czekamy Pozdrawiam cierpliwych i myślących
Myślę że dojdziemy do porozumienia z kancelarią Lexa co do restrukturyzacji zatrudnienia w naszym przedsiębiorstwem. Oferta jaką nam przedstawili przynajmniej na papierze wygląda dobrze, rozwojowo na pewno. Zobaczymy jak to wyjdzie w tak zwanym praniu. Mają swoją stronę na kancelarialexa.pl, szybki kontakt, nie musieliśmy długo czekać na odpowiedź.