• Scenariusz optymistyczny :))) Autor: ~Paweł [37.47.100.*]
    Dzisiaj pogonią pod 2 dolne widły czyli 23 gr... Po sesji pójdą infa o zbyciu przez parówę albo pożyczenie kolejnych 5 mln akcji...I jutro po niskim otwarciu 2 razy widły do góry... Czyli tak jak parę dni temu...
  • Re: Scenariusz optymistyczny :))) Autor: ~byk [95.160.159.*]
    szykować kasę na kupowanie
  • Re: Scenariusz optymistyczny :))) Autor: ~Macbook [37.248.160.*]
    Już widać duże zainteresowanie przy 31gr. Niżej na pewno nie będzie dlatego kupować czym prędzej można zebrać z 200% pozdro dla laptopa
  • Re: Scenariusz optymistyczny :))) Autor: ~Baca [178.235.115.*]
    "na pewno" to ja i Ty umrzemy.
  • Re: czy 0,30 wytrzyma Autor: ~byk [95.160.159.*]
    czy popyt po 0,30 jest prawdziwy czy na chwilę wystawiony ?
  • Re: czy 0,30 wytrzyma Autor: ~mirek [37.47.14.*]
    Dnia 2016-08-30 o godz. 12:28 ~byk napisał(a):
    > czy popyt po 0,30 jest prawdziwy czy na chwilę wystawiony ?

po 60 też były miliony hehehe

• Re: czy 0,30 wytrzyma Autor: ~Paweł [37.47.100.*]
    Cieszy mnie że ludzie zaczynają myśleć. Baton parówy na S schodzi po kilka tysięcy szt. na godzinę czyli podaży na tym poziomie do końca tygodnia wystarczy chyba że parówa sam od siebie kupi...
  • Re: czy 0,30 wytrzyma Autor: ~kupa [178.42.51.*]

7 x 300000 na K. Myślisz, że to prawdziwe? Niedługo pewnie zdejmą i poleci na 27 - 28 gr. Kupa z włosem.
  • Re: czy 0,30 wytrzyma Autor: ~marek [87.239.76.*]
    sztuczne wszystko
  • Re: Scenariusz optymistyczny :))) Autor: ~Paweł [91.219.115.*]
    Zgodnie z planem :))) Moja akcja informacyjna spowodował że przez połowę sesji nikt gówna nie tknął po 31 :))) Parówa więc część zlecenia wycofał a część wypchał na słupy... Po sesji poszły infa.... To oczywiście nie koniec spadków ale parówa jutrzejsze niski otwarcie wykorzysta na pociągnięcie trupa licząc na to że ulica dołączy się licząc na zakończenie spadków po infach.... czyli to co parę dni temu: 1 sesja odbicia, może nawet górne widły że 2 razy po niskim otwarciu i dalsze gonienie akcji z rachunków słupów.... na DAMFie dokładnie odwrotnie.... info że kupili, ale kupili wcześniej z czego część wywalili na fixie... będą teraz tam wywalać...
  • Re: Scenariusz optymistyczny :))) Autor: ~zx [62.244.154.*]
    Paweł
    Ty normalnie jasnowidz jesteś
    to ja kupuje z rana, oddaje na górnych i mam 20% zarobku
    powiedz jeszcze jakie będą numery w lotto?
    hehe

Autor: ~kupa [178.42.51.*] 2016-08-30 14:14
    Opublikowano przy kursie:  0,31 zł , zmiana od tamtej pory: -3,23%
    Re: czy 0,30 wytrzyma

7 x 300000 na K. Myślisz, że to prawdziwe? Niedługo pewnie zdejmą i poleci na 27 - 28 gr. Kupa z włosem.
    =================================================================================================
    wsparcie na poziomie 0,30 zadziałało
    zobaczymy w środę jak będzie dalej...
    góra czy dół ?

Autor: ~Paweł [91.219.115.*] 2016-08-30 23:01
    Opublikowano przy kursie:  0,30 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%
    Re: Scenariusz optymistyczny :)))
    Zgodnie z planem :))) Moja akcja informacyjna spowodował że przez połowę sesji nikt gówna nie tknął po 31 :))) Parówa więc część zlecenia wycofał a część wypchał na słupy... Po sesji poszły infa.... To oczywiście nie koniec spadków ale parówa jutrzejsze niski otwarcie wykorzysta na pociągnięcie trupa licząc na to że ulica dołączy się licząc na zakończenie spadków po infach.... czyli to co parę dni temu: 1 sesja odbicia, może nawet górne widły że 2 razy po niskim otwarciu i dalsze gonienie akcji z rachunków słupów.... na DAMFie dokładnie odwrotnie.... info że kupili, ale kupili wcześniej z czego część wywalili na fixie... będą teraz tam wywalać...
    .
    ---------------------------------------------------------------------------
    trzeba było brać po 0,30
    a nie odradzać innym !
    kierunek 0,30
    potem 0,47
    i 0,60
    na koniec 4,00 zł
  • Re: Scenariusz optymistyczny :))) Autor: ~Paweł [37.47.96.*]
    Dzisiejsze odbicie było słabe. Nie doszli nawet do 1 wideł. Tempo spadków i wielkość baronów nie daje specjalnych szans na jakieś sensowne odbicie. Oczywiście parówa może je zrobić w każdym momencie ale po co ? Ulica zapakowana a słupy jeszcze mają parę milionów. Pewnie będą wywalać do bulu aż pęknie 10 gr a potem jakieś odbicie ale bez szału... Ulica ustawi się w długiej kolejce żeby oddać na pierwszym Ząbki i pewnie nawet nie wyjdą ponad 20 groni... Waszą kasa wasze decyzję czy się wstrzelicie w dołek i wyjmiecie 20 40 % na odbiciu zdechłego kota... Szkoda mi tylko że taki wieprz na naiwnych zarabia...
  • Re: Scenariusz optymistyczny :))) Autor: ~Paweł [37.47.96.*]
    Poszukajcie lepiej innych okazji. Ja mam ALEJE od 20 groni trzymam i trochę DAMFA i trochę wystawionych opcji wigowych...
  • Re: Scenariusz optymistyczny :))) Autor: ~Ktoś [83.15.197.*]
    Mój scenariusz:

Dziś: zamknięcie na 20 groszach i ogólne zdziwienie, że nie bylo 19 groszy.

Jutro: otwarcie 22 grosze i wjazd na 25 groszy, euforia i zamknięcie na 16 groszach ;-)

Piątek: otwarcie: 17 groszy i tu już bez euforii zjazd na 12 groszy

Poniedziałek: otwarcie 14 groszy zamknięcie na 9 groszach

Wtorek: otwarcie 9 groszy zamknięcie 10 groszy i... albo kiszonka albo wystrzał pod 50 groszy ;-)

Pozdrawiam i życzę miłej zabawy !

[x]
HETAN 50,00% 0,03 2017-12-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.