• potrzebne dobre info Autor: ~szczur [89.65.52.*]
    czasy na dobre tematy z rynku podstawowego są, trzeba tylko dac smaczny kasek inwestorom to od razu zmienia się postrzeganie spółki

tego tutaj brakuje, że nudno w espi....
  • Re: potrzebne dobre info Autor: ~moja [83.20.113.*]
    Mylisz się i jesteś w błędzie nawet nie wiesz jak mocno :)))  Każde , info.. nawet teoretycznie bardzo dobre, nie będzie miało większego wpływu na kurs.. Wiesz dlaczego ?  Bo w każdej wcześniejszej podobnej sytuacji , każde info okazało się po czasie stekiem kłamstw i było wielkim dymaniem "drobnych". Inwestorzy to pamiętają...i nie mają zaufania.  Ja będę dbał by wszystko i  wszystkim przypominać :)))   Mogę wymieniać , ale mi się nie chce w tej chwili . Poczekam.. a jak ktoś niecierpliwy, to niech poszuka i ich wiadomościach i niech zweryfikuje .  Kłamstwo na kłamstwie.
    Darujcie sobie gniota ... jest naprawdę sporo dobrych zapomnianych małych spółek, które zaczynają marsz w górę :)
  • Re: potrzebne dobre info Autor: ~prokurator [78.8.219.*]
    moja prawdę ci powie, co z gruntem w Kamionce czy jakoś tam który nabyli od Bauera i tego drugiego za olbrzymią kasę, maiły tam być na tej glebie huty, oczyszczalnie fabryki tektury i inne cuda - to jeden z czołowych projektów za który cały zarząd powinien polecieć na pysk
    w Wawie budują jeden apartamentowiec rocznie i nie widać żadnego zysku z tych budowań
    mają 100 różnych spółeczek w których krązy kasa i gdzieś wsiąka
    co z kasą za VIS,
    co z kasą za SCANMED
    itd
    itd
    itd

• Re: potrzebne dobre info Autor: ~wehrwolf [94.254.248.*]
    Moja i prokurator maja rację i wiedzą o czym piszą. Ja byłem przez długie lata udziałowcem tej oszukańczej spółki, która wielokrotnie zmieniała już swoje nazwy (zapewne, aby zrywać ze swoja niechlubna przeszłością, a raczej ze szwindlami zarządu na szkodę drobnego akcjonariatu) począwszy od NFI Zachodni, NFI Progress, Black Lion, a obecnie Soho Development. Nie dajcie się nabierać na jakiekolwiek komunikaty z tej spółki, ponieważ padniecie ich ofiarami.
  • Re: potrzebne dobre info Autor: ~Xyz [83.24.23.*]
    Jest dobre info Wandzel bedzie grał w pierwszym składzie Legii, jako pomocnik do wyjeb...... wszystkich w kosmos.:) pozdrowienia dla wytrwałych xyz
  • Re: potrzebne dobre info Autor: ~Xyz [83.24.23.*]
    Mam nadzieje i to szczera ze Pan Wandzel wierzy w karmę i tak jak wyje..... nas jego wyj..... kibice. Nawet nie wiecie jak mnie cieszą kary dla Legii. Życzę sukcesów Panie Wandzel jedyne za co mogę Cie lubić to oprawki na twoim nosie tag heuer Tylko kiepski model najtańszy.
  • Re: potrzebne dobre info Autor: ~jak [159.205.65.*]
    raport świetny
  • Re: potrzebne dobre info Autor: ~Retau [83.28.207.*]
    Tak "raport świetny" tylko kurs marny, czyli "ładnie pięknie, wprost fatalnie".
    Soho Dev. to jedno z byłych 15 NFI. Tutaj kto inny jest od zarabiania, a nie akcjonariusze bez wpływu na decyzje podejmowane przez zarząd spółki. Chętnych proszę o podanie przykładów korzystnego inwestowania w NFI w ciągu ostatnich pięciu lat.
  • Re: potrzebne dobre info Autor: ~ala [83.25.167.*]
    może to jest to info, 30mln do kasy to 30gr/akcję
[x]
SOHODEV 18,25% 0,15 2026-05-19 15:12:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.