Widze komuś bardzo zależy żeby tanio dokupić akcji. Takie ściemy jak teraz idą na tym forum to się nadają do KNF. Najpierw niby Angielczyk wyszedł i pylon nie napisał o tym . Co to za roznica dla pylona i tak ktoś sprzedał z 8procent akcji i nic się strasznego nie stało. Ludzie to odebrali. Teraz niby Maks się wycofuje i ktoś tu piszący niby był na spotkaniu. Ciekawe tylko jak się tego dowiedział. Telepata ?
Ja dziś napiszę do moderacji o udostępnienie pełnego ip takich wpisów które nakłaniają do różnych operacji oraz złożę wniosek do KNF o sprawdzenie i ewentualne sciganie tych że inwestorów , przy okazji nakłaniam stałych długoterminowych do warzenia swoich wypowiedzi gdyż nie chcę ukarać was lecz spekulantów i poszukiwaczy szybkich zysków .
Pełne IP nic tu nie da bo tak jak mój internet to neostrada, więc dopiero wniosek do odpowiednich organów pomoże - nicki obama, obaoba, obiema. Panowie ja rozumiem, że Pylonowi do ideału trochę brakuje i sam miałem często uwagi, ale ostatnio ewidentnie ktoś próbuje wymusić spadki, i to akurat przed emisją. Nie mogę powiedzieć dokładnie co i jak, ale poza forum dzieją się jeszcze lepsze rzeczy.