Dnia 2016-11-18 o godz. 09:18 ~Ktoś napisał(a): > Mała "jazdunia" przez 2 dni i klops. Do obserwowanych i za pół roku może znów 50% się zrobi ;-) Nara.
Tu już nikogo nie ma, na forum może z 3 osoby. Ja już znikam, zatem zostaną może 2 osoby. Ktoś musi zgasić światło na kolejne pół roku ;-) Ale życzę powodzenia !
,,Narastająco od początku 2016 r. do końca III kwartału 2016 r. Spółka zanotowała koszty operacyjne w wysokości ok. 776,6 tys. zł. W okresie od początku 2016 r. do końca III kwartału 2016 r. Emitent zanotował przychód ze sprzedaży instrumentów finansowych na poziomie ok. 740 tys. zł. Od początku 2016 r. Spółka poniosła stratę netto w wysokości ok. 36 tys. zł, podczas gdy w porównywalnym okresie w 2015 r. strata ta wynosiła ok. 2,8 mln zł.''
Potrzeba czasu aż zaczną czerpać zyski ze sprzedaży. W tym roku pewnie sie już nic nie wydaży, ale przyszły może być ich.
Ok, ale jak widzisz tu nie ma kto "kontrolować" kursu. Zabawa spekulantów kilkoma akcjami. Zrobili podbitkę na małym wolumenie przedwczoraj a wczoraj upchnęli towar i po temacie... Jeśli dziś nie przebiją górnych wideł to obstawiam kolejne kilka miesięcy stagnacji. Zwyczajna "amatorka", bo przy tej ilości akcji jakie widać w arkuszu spokojnie mogli podciągnąć do 20-30 groszy i dopiero "upchnąć towar". Wystarczyło tylko odpowiednio podstawiać popychacze. Ale to moja subiektywna opinia (podejście spekulacyjne)
Nie ukrywam, że znów tu wejdę w posiadanie pakietu kilku akcji ale dopiero na poziomach 8-10 groszy. Choć mogę się mylić i ruszycie z kopyta, czego Wam życzę. Powodzenia !