Dzis bylo wyciskanie akcji od drobnych i prosze jest info moga dostac 5mln odszkodowania a kapitalizacja 1,5mln. Info za infem tu ktos musi miec w tym jakis cel! Walne 23 wrzesnia i pisali ze moze odbyc sie w warszawie, poznaniu. Przemielilo sie juz ze 60% wszystkich akcji moze faktycznie ta parowa tutaj cos szykuje. Przy tej ilosci akcji to moze poleciec na zlotowki. W poniedzialek obstawiam znow spory plusik, ci co dzisiaj oddali po 48gr moga dostac ostre baty bo w poniedzialek moze otworzyc sie po 60gr
W tej chwlii wykres przygotowany do startu PIĘKNIE!!!!!
Insaderzy kupowali a w piątek już odpuścili aby doszło do korekty na wykresie. Teraz troszkę żałuję że mam tylko mały pakiecik, ale mam nadzieje, że nie będą rwali z rana od poniedziałku to zdążę coś dokupić :)
Info bardzo dobre zwłaszcza że obecna kapitalizacja to 1,3 mln a AIG Europe Limited sp. z o.o. (ubezpieczyciel) daje łączną suma ubezpieczenia w wysokości 5.000.000 zł
Przy 1 zł kapitalizacja to nadal tylko 2,8 mln!!!! także mamy pod co grać a podejrzewam, że następne info szykują już na przyszły tydzień.
Myślę, że w środę będziemy handlować powyżej 0,8 zł
ja pracuje w usługach , zatrudniam 4 osoby i mam ubezpieczenie na pół miliona - co to jest 5 mln dla firmy która jest notowana na gpw pozdrawiam - ale będę zadowolony jak urośnie do 1 PLN