Dnia 2016-08-26 o godz. 14:34 ~zigi napisał(a): > Spokojnie. Co myślałeś, że po infie będzie ostry zjazd? Parch tak jak zawsze osunie się stopniowo.
kerkas, bronkobil, spółdzielnia - teraz pisze jako zigi :) 94.254.176.* - jest dwie możliwości: 1. Piszesz w l. mn. bezwiednie - szkoda gadać, na leczenie czas. 2. Robisz to umyślnie, tj. jak już "chcecie" tak uwalić kurs, to uważajcie na to, by uprzywilejowanych nie wywalić w rynek - będzie głupio trochę. :)
Nic nie trzeba naganiac spółka da sobie radę .Wyniki ok dofinansowanie do super pomysłu .Opiekun proszę schować trochę podaży bo nie chce konfliktów Pozdrawiam
Spokojnie z prawej nie podadzą i mamy kosmos.
Kolejne ciekawe info i zmiana kodu nie na 0.5 ale na 0.7.
A ja i tak liczę na notowania w PLN
Niech na początek uda się zrobić 1.:-) :-) :-)
Szanowny Panie Prezesie jako akcjonariusze żadamy aby Pan wyciągnął rękę do Brata o pojednanie. Co on wyprawia z tą podażą. Widać żę rządzi kursem od lat. Dać mu jakieś poważne zadania w firmie a nie spekuluje z kolesiami.
ty już nie rób z siebie takiego bohatera, bo widać że jednodniowy magik z ciebie... kolejny, który kupuje nie wiadomo jakie ilości i to akurat tam gdzie rośnie
Czekanie z nogą na nodze nic nie daje jak widzicie. Ciągle ten sam scenariusz kiedy po dobrych informacjach kurs wybija do granicy 50 gr. Nie wiem co by się musiało stać żeby na stałe przebić 50 gr abyśmy mogli śmiało powiedzieć "obejmujemy hosse i wchodzimy w trend zwyżkowy". Będę musiał kupić dobrą piłę spalinową by odciąć korzenie, które zapuściłem na suntechu.
Faktycznie to czekanie jest trochę deprymujące zwłaszcza, że są inne papierki które mają ,,moc". Jednak wydaje mi się, że warto jeszcze poczekać. Podobnie kisiłem się na Mgames między 4 a 6 groni. Zerknijcie na Biomass i Airway. Ta druga ma zaj...ty potencjał. Poczytajcie o ich projekcie a decyzje to niech każdy sam podejmuje....
lorg, nie wiem czy patrzysz na to technicznie ale utrzymujemy odpowiedni poziom spodka i nie ma tu oczywiście trendu spadkowego. Patrząc na wykres spodek powinien skończyć w październiku 2017 r. Do tej daty możemy się spodziewać wahań, ale pocieszające jest to (oczywiście to moje zdanie), że rok 2015 był dnem tego spodka.