• Spostrzeżenia Autor: ~Letonan [62.182.150.*]
    Przyglądając się zachowaniu kursu od marca widać ewidentną zbiorkę po niższych cenach - ktoś kumuluje , czekając na efekty restrukturyzacji i dobre info.(pewnie w drodze) .Ktoś stawia też większe zlecenia po prawej blokując tym samym potencjalny wzrost kursu , który patrząc na arkusz zleceń - bez problemu niewielkimi kwotami można podnieść do 1,50 - 2zł
  • Re: Spostrzeżenia Autor: ~knut [5.172.239.*]
    Ktoś próbuje podnieść kurs to widać ale wg mnie tylko po to żeby wywalić po lepszej cenie. Ostatni raport nie pozostawia nadziei choć po poprzednim liczyłem że jeszcze jest jakaś szansa. Tu nic nie będzie
  • Re: Spostrzeżenia Autor: ~letonan [62.182.150.*]
    Nie będzie do póki będą "zaporowe" (jak na tą spólkę) zlecenia z prawej - być może tego samego gracza Raport raportem , ale ktoś jednak podbiera z lewej (może coś wie i zbiera) myślę , że jeśli pęknie 80gr. to droga w górę otwarta - bynajmniej na wykresie ! a spekuła też czuwa ! Wygląda na to , iż coś tu się święci
    Powodzenia
  • Re: Spostrzeżenia Autor: ~ja_sam [79.110.196.*]
    Letonan piszesz tylko i wyłącznie o sytuacji gielodowej. NIestety realia sa znacznie inne. Sytuacja finansowa tej firmy jest tragiczna, co z tego, ze na gieldzie cena urosnie o 30gr? Odbrobic 15mln zl graniczy z cudem.
    To dlaczego nie sprzedajecie , tylko jęczycie ??? - od marca było dość czasu - nawet przy takich obrotach !
  • Re: Spostrzeżenia Autor: ~knut [37.248.153.*]
    bo czekałem na wyniki i na efekty postępowania
    i nadal mam nadzieję na jakąś porządną podbitkę zanim upadnie (jeżeli planuje upaść)
    To jest giełda , a na giełdzie wszystko jest mozliwe.Takich przykładów jest cała masa , a wybicia potrafią być bardzo wysokie ! W ostatnim raporcie wspominają o rozliczeniach i lepszym IIIQ
  • Re: Spostrzeżenia Autor: ~nano [212.2.96.*]
    Najważniejsze część raportu to:

"Działalność bieżąca Spółki w II kwartale 2016r. skoncentrowana była na przygotowaniu i rozpoczęciu wdrożenia planu restrukturyzacyjnego z naciskiem na minimalizację kosztów, konsolidację finansów, zabezpieczenie składników majątku oraz zamknięcie i rozliczenie końcowe projektów z lat ubiegłych.

Wyniki tych działań będą widoczne w III kwartale 2016r. i umożliwią przygotowanie prognozowania i nowej strategii rozwoju."

Wiemy ile wydali na ich realizację, czekamy na zapłatę za te prace + restrukturyzacja zadłóżenia.
  • Re: Spostrzeżenia Autor: ~Letonan [62.182.150.*]
    Po wystawionych zleceniach i zaniżaniu poziomu wyrażnie widać jak notowanie kursu dwa razy dziennie daje pole do popisu wszelkiej maści bezmózgowcom szkodzącym sobie i pozostałym !

• Re: Spostrzeżenia Autor: ~kc [178.217.249.*]
    ale zbierają, pewnie Wojtek ?
  • Re: Spostrzeżenia Autor: ~Lemon_nagania [176.221.122.*]
    Dnia 2016-08-26 o godz. 10:14 ~Letonan napisał(a):
    > Przyglądając się zachowaniu kursu od marca widać ewidentną zbiorkę po niższych cenach - ktoś kumuluje , czekając na efekty restrukturyzacji i dobre info.(pewnie w drodze) .Ktoś stawia też większe zlecenia po prawej blokując tym samym potencjalny wzrost kursu , który patrząc na arkusz zleceń - bez problemu niewielkimi kwotami można podnieść do 1,50 - 2zł

ktoś kto sprzedał nawet 1000 akcji po 0,72 zarobił bo obecnie za tą samą wartość może kupić 4x tyle
[x]
NANOTEL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.