• Kto tak sypie? Autor: ~marker [83.13.238.*]
    co za kretyn tak sra tymi akcjami?
  • Re: Kto tak sypie? Autor: ~wojtek [93.175.118.*]
    o co ci chodzi  ???????????? mam okazję i dokupiłem sobie poniżej 7 zeta ,,,,,,,,,czekam jak dalej będzie sypał  ,,,,,heheheheh jeżeli wierzysz w spółkę to się ciesz że możesz taniej dokupić ,,,,,,,,
  • Re: Kto tak sypie? Autor: ~marker [83.13.238.*]
    Dnia 2016-08-25 o godz. 11:30 ~wojtek napisał(a):
    > o co ci chodzi  ???????????? mam okazję i dokupiłem sobie poniżej 7 zeta ,,,,,,,,,czekam jak dalej będzie sypał  ,,,,,heheheheh jeżeli wierzysz w spółkę to się ciesz że możesz taniej dokupić ,,,,,,,,

Oczywiście ze wierze. Ale szlag człowieka trafia kiedy kurs zdrowej spółki nagle zaczyna lecieć bez powodu. Wiesz, to działa na psychę. Zastanawiasz sie czy gdzieś błędu w jej analizie nie popełniłeś, czegoś istotnego nie dostrzegłeś. Pojawiają się watpliwości.
  • Re: Kto tak sypie? Autor: ~wojtek [93.175.118.*]
    facet jedzie na wczasy a nie miał kasy ,,,,,przecież sprzedał raptem 2 k i odrobiło znaczy się że chętnych na zakup jest bardzo wielu ,,,,,,takie spółki się kupuje ustawia sprzedaż na 40 zeta i zapomina ,,,,,za dwa lata samo wejdzie i masz 500 %
  • Re: Kto tak sypie? Autor: ~nemo [188.146.72.*]
    Ale kiszka. Na razie wywalanie akcji a na koniec bedzie podbitka sztuczna kursu zaledwie kilkoma akcjami.
  • Re: Kto tak sypie? Autor: ~bjork [83.13.238.*]
    Dnia 2016-08-26 o godz. 10:32 ~nemo napisał(a):
    > Ale kiszka. Na razie wywalanie akcji a na koniec bedzie podbitka sztuczna kursu zaledwie kilkoma akcjami.
    Tiaa, podbitka kilkoma akcjami....Za to wywalanie odbywa się grubymi pakietami, co?

Wczoraj mniej wiecej takk bylo. Dla wyjasnienia mam akcje.
    Zerknij na wczorajsze transakcje.
    Obrót za niecały 1000 zł a ten mówi o wywalaniu. Lepiej pozostawic to bez komentarza...
    ,,ten,, to u Ciebie w gaciach siedzi. Mam akcję po 3 z kawałkiem w ilościach o których możesz tylko snic
    Dnia 2016-08-26 o godz. 10:51 ~nemo napisał(a):
    > ,,ten,, to u Ciebie w gaciach siedzi. Mam akcję po 3 z kawałkiem w ilościach o których możesz tylko snic

Co za prymitywny komentarz. Kultury uczył cie nie bede skoro rodzice dali plamę w tej materii. Sprzedaj wiec PKC, skasujesz pokaźny zysk. Tylko mi tu nie płacz o wywalaniu, kiedy w ciągu sesji przewali się 500-2000 akcji bo to jest śmieszne
    Zastanawiam się po co mam te dyskusja. Jak rozumiem też masz akcje więc jedziemy na tym samym wózku. A to że na chwilę obecną jesteś większym optymistą chwała tobie za to. Tylko po co zaraz mieszasz do tego rodziców i tak dalece idące wnioski. Trochę takie to ,polskie,. Jeżeli poczułem się urażony przepraszam. Mam akcję od rekomendacji prezesa, widzę wyniki i faktycznie martwił mnie ze spółka nie ma takiego zainteresowania na jakie zasługuje. To tyle
    Dnia 2016-08-26 o godz. 11:07 ~nemo napisał(a):
    > Zastanawiam się po co mam te dyskusja. Jak rozumiem też masz akcje więc jedziemy na tym samym wózku. A to że na chwilę obecną jesteś większym optymistą chwała tobie za to. Tylko po co zaraz mieszasz do tego rodziców i tak dalece idące wnioski. Trochę takie to ,polskie,. Jeżeli poczułem się urażony przepraszam. Mam akcję od rekomendacji prezesa, widzę wyniki i faktycznie martwił mnie ze spółka nie ma takiego zainteresowania na jakie zasługuje. To tyle

Wybacz, tez mnie trochę poniosło
[x]
EUROCENT 0,00% 0,01 2018-05-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.