• NOWE INFO !!!! Autor: ~Mm [87.199.48.*]
    Mamy Nowe info o umorzeniu i zwiększaniu stanu posiadania... zaczynamy wzrosty !!!!!
  • Re: NOWE INFO !!!! Autor: ~Inwestor [5.172.234.*]
    I tak trzymać, nie dodam więcej, żeby nie zapeszać, ale ten kierunek jest prawidłowy.
  • Re: NOWE INFO !!!! Autor: ~milo [95.160.158.*]
    No i na to czekałem. Zaczynamy rajd!!! O ile jutro puszczą ...
  • Re: NOWE INFO !!!! Autor: ~hehe [176.221.120.*]
    Dnia 2016-08-24 o godz. 21:23 ~milo napisał(a):
    > No i na to czekałem. Zaczynamy rajd!!! O ile jutro puszczą ...

Czytamy to samo info ??? pod co rajd ?
    Rozumiem, że przeczytaliście to info do połowy :D

W dniu 28 lipca 2016 r. został złożony przez syndyka wniosek o umorzenie postępowania upadłościowego Topmedical S.A. z siedzibą w Warszawie z uwagi na brak w masie upadłości środków na pokrywanie kosztów postępowania upadłościowego, który oczekuje na rozpoznanie.

Pod to może być rajd na wstecznym.
  • Re: NOWE INFO !!!! Autor: ~milo [95.160.158.*]
    Czyli sugerujesz że Pan Artur Paluch zwiększył swój udział w kapitale zakładowym po to żeby go stracić? Bo ja myślę,że jest bardziej zoriantowany w sytuacji niż Ty i my wszyscy razem wzięci. Ale to twój wybór i zrobisz co uważasz.
  • Re: NOWE INFO !!!! Autor: ~buła [176.221.120.*]
    Dnia 2016-08-24 o godz. 22:21 ~milo napisał(a):
    > Czyli sugerujesz że Pan Artur Paluch zwiększył swój udział w kapitale zakładowym po to żeby go stracić? Bo ja myślę,że jest bardziej zoriantowany w sytuacji niż Ty i my wszyscy razem wzięci. Ale to twój wybór i zrobisz co uważasz.

A kim wogóle jest ten Paluch?

A taki Pan Czernecki coś ci mówi ?
    On też, kupował akcje e-kancelarii oraz geoinvent - i też nie kupił tych akcji po to żeby stracić. Tez na pewno był bardziej zorientowany niż my wszyscy razem wzięci.
    A gdzie te spółki teraz ?

Zobaczymy jutro co na to wspaniałe info powie rynek.
  • Re: NOWE INFO !!!! Autor: ~Inwestor [188.146.132.*]
    Brak środków to najlepszy argument dla sadów ale, psss...
  • Re: NOWE INFO !!!! Autor: ~stefan [83.30.248.*]
    Cierpliwi zostali nagrodzeni .
  • Re: NOWE INFO !!!! Autor: ~Piernik [193.19.165.*]
    Ile jest akcji wyemitowanych. Bo razem z tą emisją z 2015 powinno być ponad 30 mln. a wszędzie pokazują 14,5 mln.
    Ale i tak info jest w sumie pozytywne. Pomysł z brakiem środków jest dobry. Aktywa chyba posiadają. Akcje spółek dalej mają?
    Powinno być długoterminowo dobrze.
  • Re: NOWE INFO !!!! Autor: ~stefan [83.30.248.*]
    Tak jak pisałem kase ukryli no bo i po co sie dzielić z syndykiem jak złozyli zażalenie na postępowanie upadłosciowe i wprowadzenie sanacji wszystko to potwierdza . Wynajęli Renomowaną kancelarie specjalizującą się w prawie upadłosciowym. według informacji Pan Piotr Zimermann był wczesniej sędzią w sądzie upadłoscciowym. Dobra nasza.
  • Re: NOWE INFO !!!! Autor: ~Mm [87.199.48.*]
    i lecimy dzisiaj na mega plus, teraz tylko głupi by sprzedał na tak niskich poziomach akcje... powodzenia dla wytrwałych :)
[x]
TOPMEDICA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.