• Unified podbija świat Autor: ~kudłaty [164.127.85.*]
    To byla ostatnia szansa kupienia po takiej cenie papieru drugiej takiej nie bedzie kilku panikarzy oddali akcje a emisja i to skierowana do prywatnych ......................to tylko świadczy o tym ze ze spóła wie co robi i kesz pozyska w szybkim tempie na Platformę a stany to wielki rynek razem z canadą nie prawda prawda prawda..............to nie drugi Cloud to Unified .
  • Re: Unified podbija świat Autor: ~MyslacyCzlowiek [89.77.202.*]
    czy ktos w ogole widzial wersje amerykanska firmy unified? nawet teksty sa nie przetlumaczone:) ta firma nie ma ZADNEJ szansy na amerykanskim rynku, jest pelno firm ktore oferuja prawdziwe rozwiazania zwiazane z rozumieniem jezyka a nie taka scieme. na razie nie pokazali zadnego use case z wdrozenia jesli chodzi o CSA tylko mydla ludziom oczy liczba wdrozen kont freemium. ludzie,ta firma ma wdrozenia w jakiejs pizzerii i w dwoch firmach w ktorych prezes okninski pracowal zanim zaczeli ta beke z unified. pewnie w odpowiedzi ktos wynajety przez nich rzuci mi zebym zobaczyl na ich przychody, wiec i tu od razu odpowiadam: pokazcie od kogo macie te przychody i jak je podkrecaliscie to wszystko bedzie jasne...
  • Re: Unified podbija świat Autor: ~robert [217.99.255.*]
    święta racja
  • Re: Unified podbija świat Autor: ~Olek [164.126.129.*]
    Po wynikach ich poznacie...jesli Panie Myślacy to taka ściema to jak zrobili 2 mln netto na półrocze? Poczekajmy cierpliwie na wyniki 3q czy utrzymają dynamike i wtedy podyskutujemy o szansach.Tak samo o szansach na amerykańskim rynku -pisali że globalna wersja bedzie w 2017 wiec nie siej Panie popeliny i pomyśl zanim coś napiszesz.
  • Re: Unified podbija świat Autor: ~Pamiec_Asocjacyjna [79.97.58.*]
    Rozumiem, ze krew cie zalewa bo nie stac cie na zakup takiej firmy. No moze ze 100 akcji.

Pewnie masz racje. Te 2 mln zysku to zarobili w jednej Pizzeri. Masz adres, chetnie sie tam zatrudnie.

Myslacy polglowek ? Czy cos takiego istnieje?
    z jednym sie zgodze, nie stac mnie na akcje takiej firmy, bo nie widze zadnej przyszlosci z nia zwiazana i wolalbym oddac te kase na darowizny.
    caly czas piszecie o jakis astronomicznych przychodach rzedu 30mln rocznie, a na stronie macie lokalne firmy i dwie byle firmy prezesa, wiec troche jest to zabawne.
    napiszcie w takim razie skad macie te 2mln przychodu, chyba fajnie ludziom byloby powiedziec jaka czesc z tego przychodu jest z systemow automatyzacji call center, jak beda wsadzali swoje pieniadze...
    Koniec dyskusji. Udowodniles, ze jestes jednak polglowkiem. Nie odrozniasz przychodow od zysku.

Swoja droga 200 wdrozen w firmach prezesa na calym swiecie. On to ma biznes !!! Bierz leki !!!!
  • Re: Unified podbija świat Autor: ~milegoDnia [89.77.202.*]
    na prawde w ten sposob prowadzicie dyskusje na social media? od PiSu wzieliscie ta strategie?:) zgadzam sie, ze dyskusja dalej nie ma sensu. Pozdrawiam
    Raczej od POpaprancow i ich WSIarzy.
  • Re: Unified podbija świat Autor: ~olek [46.112.183.*]
    To po co w ogole glos zabierasz jeśli twierdzisz, że slabi są i szkoda na nich kasy? Nikt cie nie zmusza do kupowania akcji.
    zabieram sie do dyskusji dlatego bo uwazam, ze tego typu spolki psuja rynek inwestycyjny w Polsce i nie moge na to patrzec bezczynnie...
  • Re: Unified podbija świat Autor: ~Pamiec-asocjacyjna [79.97.58.*]
    wez leki I zglos sprawe do prokuratora. Wyglada, ze szykuja sie wzrosty. Coraz wiecej troskliwych o nasza kase :-)

• Re: Unified podbija świat Autor: ~olek [94.254.130.*]
    Znalazł się obrońca wdów i sierot
    jak bede miał okazję bronić sieroty to też mam nadzieję, że mi starczy jaj i nie będę siedział bezczynnie. jeżeli dla Ciebie to obelga stanąć w czyjejś obronie to nie znajdziemy wspolnego jezyka.
    wkurza mnie i wiele osób w tym kraju, które walczą, żeby coś tutaj zrobić, że tak wygląda u nas rynek inwestycyjny. wiec jak widze taki Unified Factory to mowie glosno co mi nie pasuje i zaczyna mnie armia "przypadkowych" osob wyzywac, obrazac i gadac jakies bzdury w ogole nie odpowiadajac na pytania. niech kolejne osoby same ocenia czy "mam wziąć leki" czy moze jednak zglebic sie troche i zobaczyc czy cos stoi za takimi obietnicami.
    bez odbioru
  • Re: Unified podbija świat Autor: ~Olek [94.254.130.*]
    Sądzę, że jest 400 spółek na GPW i NC gorszych więc broń ludzi przed nimi.
    Typowy frustrat. Nie wyszlo mu w zyciu i zwala wine na Unified Factory.

Projekcja podobieństwa – projekcja cechy własnej, nieuświadomionej. Jest to odpowiednik Freudowskiej projekcji klasycznej. Polega na tym, że osoby, które posiadają pewne negatywne cechy (i nie są ich świadome), przypisują te cechy innym w większym stopniu niż osoby świadome tych cech.

Masz racje, niech zajmie sie przekretami na NC i spekula, ktora okrada ludzi, zamiast szkalowac porzadne spolki.

Szkoda pisac.
  • Re: Unified podbija świat Autor: ~Kudlaty [94.254.132.*]
    jutro przydział ........................pewnie bedzie b. duza redukcja.
  • Re: Unified podbija świat Autor: ~Kudłaty [94.254.142.*]
    Pieniążki pozyskał z emisji.......................no to teraz na stany i canadę bo rynek europejski tez powoli opanowujemy i stajemy sie potentatem czechy, dania a ostatnio rumunia to tylko poczatek ekspansji na rynki całego swiata i prosze o nieporównywanie do clouda i livechata bo tu bedzie znacznie wyzej .
  • Re: Unified podbija świat Autor: ~Kudłaty [94.254.141.*]
    aż sie boje do ilu mozemy dojść bo tu nie bedzie juz taniej a jesli będzie korekta tylko w locie jest o nas coraz glosniej..................prosze o jedno tylko bez halasu ale ciagle do przodu ...........................ja tez cięgle dokupuje bo jak wypala stany................to sami pomyście............................
  • Re: Unified podbija świat Autor: pandorinium [178.36.18.*]
    Uspokój się dziecko. Sprzedaj i tyle.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.141.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~kudlaty [94.254.141.*]
    idziemy wlaściwą drogą az niechce myslec do ilu mozemy dojść a jesli chodzi o ew, korekte to będzie w locie.....................a jesli wejdziemy na rynek amerykanski to sami pomyślcie..................prosze o jedno o cisze na forum bo jest coraz głosniej o Unifiedzie idzmy do przodu ale po cichu.
[x]
UNIFIED -15,18% 0,19 2025-09-24 15:03:42
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.