zyski realizowałem od wczoraj... dziś liczyłem, że eksploduje, ale widzę że nic się nie rusza to sprzedałem resztki bo podejrzewam, że za moment będzie gruby zjazd w dół i odkupię od takich jak Ty po taniości :) Jestem do przodu jakieś 9 tys
chciwość mnie nie raz zgubiła i nie zauważyłem górki, mam nadzieję, że tym razem dobrze oceniłem górkę... Chociaż oczywiście nie jest powiedziane, że za chwilę nie eksploduje w okolice 1PLN i nie będę pluł sobie w brodę, jednak 105% zysku w pełni mnie zadowala
hmmm czym tu sie jarac 83 tys akcji po 20 groni a tu juz spekulacje o 1 zł czytałem :) , obroty bardzo mizerne i moim zdaniem sztuczne podbijanie ceny chociaz trzymam pakiecik od 2 gr narazie ale widoków na cuda to tu raczej nie ma
Witam ponownie mimo, że słabo się znam to idealnie w punkt trafiłem ze sprzedażą i tak jak pisałem jakiś czas temu obkupię się ponownie za 8 groszy. Kiedy można takiej ceny się spodziewać wg was?
jeśli tam spadnie to znaczy, że już nic z tego nie będzie - więc nie masz co kupować w tej cenie ;) jestem ciekaw czy na dniach nie pokarze się info, że główny akcjonariusz pozbył się akcji...
a wtedy zostanie znowu spółka widmo i spadek na 1-2 grosze...
właściwie to w dalszym ciągu jest spółka widmo bo co o niej wiadomo?? co wiadomo o głównym akcjonariuszu?
no właśnie nic i nic...kupuje się aktualnie kota w worku...a podaż rośnie i rośnie... ale kto wie może się okazać, że to perełka i kurs w grudniu 50 groszy ;)
ryzyk fizyk ;)
ale patrząc na wykres i wskaźnik AD obstawiam, że już po zabawie...
Może tak, może nie. Każdy ma swój rozum i swoimi finansami zarządza jak wg jego wiedzy najlepiej. Ja wg swoich informacji skupiłem prawie 0,5mln i czekam, z wielką niecierpliwością, co nam najbliższe dni przyniosą. Dzisiaj niepokój zagościł, ale czekam - frajer czy Lucky man to się okaże. Czekam ...