• połowa dzisiejszej ceny za tego trupa to jeszcze będzie zbyt dużo Autor: ~nsx [95.49.175.*]
    a to, że 5-7 groszy będzie to pewne. Jak ma nie być jak zero pomysłu na biznes i z każdym kwartałem straty są co raz większe to i gotówka się skończy.
  • Re: połowa dzisiejszej ceny za tego trupa to jeszcze będzie zbyt dużo Autor: ~Bolo [176.221.123.*]
    Tak bardzo się angażujesz w opisywanie sytuacji na "tym trupie" Chcesz dokupić tanio? Nie szkoda Ci czasu i energii?
  • Re: połowa dzisiejszej ceny za tego trupa to jeszcze będzie zbyt dużo Autor: ~nsx [79.124.119.*]
    Jeżeli po przeczytaniu ostatnich raportów spółki uważasz, że jest inaczej niż zapisałem to znaczy, że albo nie rozumiesz co czytasz i nie potrafisz analizować sprawozdań finansowych, albo ... masz problemy z matematyką i nie odróżniasz minusa od plusa, tym samym nie odróżniasz straty od zysku, albo i jedno i drugie.

Weź popatrz tylko na fakty: ciągłe straty, których nie ma czym pokrywać bo gotówki prawie już nie ma a nowa nie jest generowana. I teraz pytanie: jak myślisz długo tak może potrwać? Przecież dopiero co był układ, w którym udało się z Urzędem Skarbowym i kontrahentem a dług przejęli obecni główni akcjonariusze, którzy być może wcześniej sami wykreowali to bankructwo. A kogo ogrywają teraz? Samych siebie? Drugi raz bajer na OZE i jakieś głupoty już nie przejdzie bo nikt nie tknie śmieciucha bez konkretów. Obietnice to tu już były i ludzie o tym doskonale pamiętają. A jak ktoś nie pamięta to zanim zainwestuje to sobie sprawdzi te opowieści z mchu i paproci. I sprawdzi też, że wszystko się skończyło upadłością.

Jeśli można to dam Ci dobrą radę: nie patrz co piszą ludzie bo tu nikt nie jest Twoim wrogiem, tak jaki nie jestem nim ja, ale patrz na spółkę jej raporty, wyniki, czytaj sprawozdania finansowe, analizuj i wyciągaj wnioski.
  • Re: połowa dzisiejszej ceny za tego trupa to jeszcze będzie zbyt dużo Autor: ~Bolo [176.221.123.*]
    Ja nie komentuję wyników finansowych tylko Twoje zaangażowanie na tym trupie. Co Cię skłania do tak intensywnego pisania?
    Pozdrawiam.
  • Re: połowa dzisiejszej ceny za tego trupa to jeszcze będzie zbyt dużo Autor: ~nsx [83.9.117.*]
    No rzeczywiście. Moja aktywność to wręcz hiperaktywność, całe 3 wpisy w sierpniu. :-)
[x]
BGE 0,00% 0,05 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.