Zobaczycie że Kaczyński dorznie watahę w postaci OFE. Już ma taka dziurę w budżecie ze to jest oczywiste ze musi kasę skądś wziąć ! Chociażby na 500+. Zresztą niejeden raz się wypowiadał ze OFE to "mafia" za tym stoi. A ktoś tu pisze ze Morawiecki kasę na giełdę dosypie. I teraz (pauza): śmiech na sali !!! Morawiecki jest zarobimy na całe życie i ze trzy pokolenia w tył. Finansowo jakby ktoś nie kumał. Zresztą tak jak Bielecki który w PKO SA zarabiał 6 mln rocznie.
Pod rządami PiS, w pierwszym półroczu 2016, dług publiczny wzrósł o 65 mld zł. To jest tempo 3-krotnie szybsze niż w analogicznym półroczu 2015 za rządów PO.
Narzekasz na PO, a twój PiS zadłuża Polskę w szalony sposób. W 2-3 lata (odsetki od odsetek, spodziewany kryzys na świecie, następne obietnice wyborcze do spełnienia) zwiększą zadłużenie o kwotę taką, jak PO w 8 lat. Wówczas sfrustrowany gościu trafisz do mnie do gabinetu na leczenie. Serdecznie zapraszam :)
Daj mi kredyt, którego nie będę musiał osobiście spłacać to też spełnię mnóstwo obietnic ;) A potem niech się wali i pali. Bo sobie spory procent z tych pieniędzy zabunkruję i resztę życia mogę nawet w rumunii spędzić ;P
Czy wy PiSmaki nie potraficie poprawnie pisać ? Jeżeli już kogoś wyzywacie, to nie ośmieszajcie się niepoprawną polszczyzną. Tacy z was wielcy "patrioci", że po polsku i bez błędów nic nie napiszecie :)
U mnie w gabinecie możecie wyleczyć swoje kompleksy. Natomiast po naukę poprawnego pisania (nie myl z PiSaniem) idźcie sobie na korepetycje do jakiegoś nauczyciela.