No tak sobie wcześniej myślałem, że "ktoś" będzie chciał przejąć całe dobro VEDII, myślę, że porządkowanie to jeszcze trochę potrwa i pewnie skończy się w sądzie. Jeżeli zaliczymy happy end to obecny poziom cenowy będzie odległą przeszłością, ale jak będzie lipa to akcje nie są warte grosza (wszystkie razem).
Myślę, że jest potencjał do zmiany i z dobrym i uczciwym zarządem znajdzie się inwestor co to łyknie, wyprowadzi z dołka i jeszcze sporo na kontaktach i kanałach dystrybucyjnych zarobi a w konsekwencji wszyscy będziemy zadowoleni - taką mam nadzieję. Poprzedniego prezesa powinno się ciągać po sądach do końca życia a karma niech do niego wróci...!
Dobrze,że jakiś komunikat jest.....ale lepiej by było ten zaległy raport roczny zrobić i opublikować....a żadnego info w tej sprawie jak nie było tak nie ma. Może po radzie nadzorczej coś wiećej będzie wiadomo
ehhh pamiętam jak ktoś 2-3 lata temu na forum napisał coś w stylu "będziecei fikać na walny to wam prezio jednym podpisem wyprowadzi ndela i zostaniecie z niczym"
ciekawe co miałby do powiedzenia teraz stara gwardia oldboy i jazzy którzy po każdym walnym tak bezgranicznie ufali naszemu preziowi cwaniaczkowi i wysławiali go pod niebiosa :/ a może to tylko były przydupasy od naganiania ....
Dlaczego nie ma jeszcze zgłoszenia do prokuratury? Oszukiwał akcjonariuszy, Giełdę podając lipny komunikat o podpisaniu umowy z autoryzowanym doradcą a w tym czasie pewnie pchał w rynek co tam miał jeszcze. Podawał z czapy wzięte przychody, komunikaty o wykupie NDEL i wiele, wiele innych bajek