• ale tu cisza Autor: ~jakiśleszczyk [89.229.113.*]
    - ale tu spokój - towarzystwo chyba już mocno wymęczone sytuacją?
  • Re: ale tu cisza Autor: ~Jony [188.146.5.*]
    Spokojnie czekamy.
  • Re: ale tu cisza Autor: ~VGA [37.7.107.*]
    Trudno trzeba czekać ale jedno mnie dziwi po takich infach z waszej strony plus to co na internecie napisali, nie ma żadnych oficjalnych komunikatów ze spółki.

• Re: ale tu cisza Autor: ~jakiśleszczyk [89.229.113.*]
    czekamy bo musimy - nie ma póki co handlu tym papierem, wiec nawet ci którzy chcieliby wyjść nie mają jak. Z drugiej strony - gdybym zamiast nwr miał np CFI to pewnie byłbym zadowolony
    Ja CFI wahałem się brać jak latało po 20zł ale mam IMAGIS trochę PETROLINVEST RANKPROGRESS I ECHO ciekawe do ilu wzrośnie cena węgla.

Bo to przecież będzie wyznacznik co tu może się dziać planuję dokupić jak się otworzy.

Pozdrawiam Akcjonariuszy
  • Re: ale tu cisza Autor: ~rara [188.146.142.*]
    ja mam ustawione kupno 50k akcji po pkc. ciekawe ile mnie to bedzie kosztowac.....
    Dnia 2016-08-21 o godz. 18:07 ~rara napisał(a):
    > ja mam ustawione kupno 50k akcji po pkc. ciekawe ile mnie to bedzie kosztowac.....

i jak myślisz - ile będzie cię kosztować te 50 tys papierków?
    Czuwaj wieczna warta 24h obecni wystąp 80k akcji
  • Re: ale tu cisza Autor: ~rara [37.248.8.*]
    około 4 -5 tys zł
  • Re: ale tu cisza Autor: ~Witt [77.114.93.*]
    Wieczna warta:) siedzimy z papierem i czekamy, sprawy sie prostuja i gra na czas trwa dalej, przepychanka o dlugi powoli sie konczy a ochrona przed wierzycielami trwa nadal- dla spolki to korzystne by powoli stanac na nogi, nic wiecej w temacie
  • Re: ale tu cisza Autor: ~miniu [83.16.147.*]
    jestem z Wami :)
  • Re: ale tu cisza Autor: ~Baba [79.75.146.*]
    no i co?
    Dnia 2016-08-22 o godz. 07:34 ~rara napisał(a):
    > około 4 -5 tys zł

czyli zakładasz że cena to 8-10 gr za akcję. Przy tej cenie byłbym już na plus ze swoim pakiecikiem
    nie tylko ty, a widząc jsw i inne węglowe spółki to tu 1 zł w ciągu miesiąca jest możliwy. a kcji na rynku nie ma wiele więc nawet jak kurs aż tak bardzo urośnie to spółka niewiele zyska na wartości.
  • Re: ale tu cisza Autor: ~Witt [77.115.75.*]
    Zyska pod odsprzedaz dla Arci przez Ashmore'a:)
  • Re: ale tu cisza Autor: ~miniu [31.0.36.*]
    rara jesteś w stanie odpowiedzieć na pytanie ile akcji tu jest wyemitowanych?
    nikt ci tego nie powie bo dojdą nowe z zamiany obligacji na akcję. treści układu nie znamy i nie wiemy ilu wierzycieli w ostrawie zgodziło się na zamianię wierzytelnosci na akcje a tacy pewnie byli. ja obserwuje tą spółkę i dwa fundusze mają prawie 50 % akcji.
    M&G (prudential) ma 1,092,482,588 akcji tj 22.18%
    Ashmore ma 1,228,510,063 24.9%
    Gramercy Funds Management LLC 622 348 564 akcji (ale już w raporcie nie podają więc kto ma te akcje nie wiem)
    a teraz kalkulator i ile akcji jest jezcze dostępnych skoro my niby mamy resztę nie wiem ile akcji ma citibank .. ten niby ma ponad 50 % czyli ulica ma okolo 4% )

To są moje mniemania. akcji nie ma wiele na rnku i żaden fund ich po taniości nie wypuści

• Re: ale tu cisza Autor: ~miniu [83.16.147.*]
    Dzięki za odpowiedź, pozostaje tylko czekać :)
  • Re: ale tu cisza Autor: ~olo [81.15.239.*]
    Dopuszczonych do obrotu jest niewiele
  • Re: ale tu cisza Autor: ~Kanibal80 [109.76.82.*]
    Cisza przed burza hehe
  • Re: ale tu cisza - komentarz Seby WIelkiego Autor: ~Seba_Wielki [46.169.219.*]
    czas się przyznać, powiedzieć otwarcie, że moja prognoza z przełomu maja / czerwca że odwieszenie będzie w połowie sierpnia się nie sprawdziła, ale co mają powiedzieć moi oponenci nijaki rara czy Borys którzy w maju mówili że odwieszenie będzie w czerwcu :D

Powiem tak, było blisko... odnośnie kolejnej prognozy to zgadzam się że trzeba czekać do połowy listopada i tutaj już taki pewien nie jestem.... jeśli mogę ująć to za pomocą rachunku prawdopodobieństwa to wygląda to tak

odwieszenie w
    - połowie listopada 2016 - 35%
    - połowie marca 2017 - 80%

pozdrawiam wszystkich inwestujących w NWR, szczególnie moich oponentów, których, sądząc po częstotliwości wpisów, nie stać na porządny odpoczynek, na wakacje które pozwolą im się w pełni naładować akumulatory...

Mówi Wam to najlepszy analityk tej części eu!
  • Re: ale tu cisza - komentarz Seby WIelkiego Autor: ~klik [82.177.111.*]
    Ja obstawiam wezwanie na NWR ze strony inwestora/ów z Czech i wycofanie Spółki z obrotu giełdowego
[x]
NEWWORLDR 0,00% 0,02 2016-05-02 15:30:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.