Obserwuje spolke juz jakis czas i widze, ze jak tylko pojawia sie jakies dobre info i kurs rosnie to potem ktos zasypuje wzrosty. Kto i dlaczego tak sukcesywnie pozbywa sie akcji?
Dnia 2016-08-19 o godz. 13:31 ~bb napisał(a): > Obserwuje spolke juz jakis czas i widze, ze jak tylko pojawia sie jakies dobre info i kurs rosnie to potem ktos zasypuje wzrosty. Kto i dlaczego tak sukcesywnie pozbywa sie akcji?
Jak to kto? Leszcze, które wciągały papier na poprzednim infie. Nie ma tu zadnej teori spiskowej
Dnia 2016-08-19 o godz. 13:41 ~bb napisał(a): > Czyli wedlug ciebie i leszcze kupuja i sprzedaja. Nie ma komu utrzymac wzrostow?
Dokładnie tak, leszcz kupuje na podbitce. Nie udaje mu sie zarobic wiec wywala przy nastepnym infie gdy pojawi się popyt. I tak w kółko. Dopóki nie wejdzie ten tzw "grubas" tu ciągle bedzie tak samo
Ciągle gracie i nic dalej nie rozumiecie. Mówiłem zróbcie przerwe od inwestycji a będziecie inaczej patrzeć. Nie ma tu nikogo kto uwala kurs.Brak jest kapitału na rynku i atmosfery.Dobre powinno dać sobie radę. Pozdrawiam i mniej pisać więcej kupować. Ogólnie to uważam iż Osoba która nie kupuje anie nie sprzedaje powinna być cicho.Chyba ze wyszuka ważna wiadomość.
Wiem ze jest was tu pełno. Dziwi mnie ze teraz gdy jest czas kupna większość milczy i nie kupuje.jak ruszy nagle pokaże się sto wpisów .Zły Powiedz coś
SPÓŁKA da sobie radę. Ja mam 50% zaangażowania w trzech walorach 11 bit WDX i Suntech. A ni myslę coś popychac. Wszystkie papiery są ok i rynek weryfikuje kurs jak uważa. Już nie raz sie Człowiek wpakował i trudno było sprzedac. Pozdrawiam.