Wywalają po groszu bo zarabiają na tym lub uciekają. Czy ECR odpali zobaczymy. Ja czekam na poziomie 3 groszy by też komuś to upchnąć i mam żal do swiata, że inni robią to niżej ale tak sobie zaplanowałem.
To jest retoryczne pytanie. ECR ma taką sama przyszłość jak te kuminy z LZMO. Czy to w ogóle ktoś będzie chciał kupić. Teraz Was janus mami jakimiś listami intencyjnymi, a rzeczywistość może być inna. Kiedyś to muszą scalić , bo akcji jest około 2 mld sztuk, i zleci na łeb na szyje z 80 %.Kto po prostu teraz kupuje, to jest sponsorem janusa. Tyle w temacie.
Dnia 2016-08-22 o godz. 07:48 ~skorpion1 napisał(a): > To jest retoryczne pytanie. ECR ma taką sama przyszłość jak te kuminy z LZMO. Czy to w ogóle ktoś będzie chciał kupić. Teraz Was janus mami jakimiś listami intencyjnymi, a rzeczywistość może być inna. Kiedyś to muszą scalić , bo akcji jest około 2 mld sztuk, i zleci na łeb na szyje z 80 %.Kto po prostu teraz kupuje, to jest sponsorem janusa. Tyle w temacie.
Dnia 2016-08-19 o godz. 11:01 ~Grysik napisał(a): > 4 000 000 akcji po 1 GR ?????????????????????????????????????????
Oni nie wywalają tylko przerzucają z wora do wora by ulica się zniechęciła i oddała. Najnowocześniejszy zakład w Europie rusza na dniach produkt jest najlepszy na świecie, kto by się takiej perły pozbywał, chyba ktoś niedorozwinięty. Czy takim kimś jest Prezes? Na to pytanie odpowiedzcie sobie sami.