Jedyna spółka na GPW z branzy ktorej rynek nie widzi, kapitalizacja kilka mln zł, inne z branży po kilkadziesiat, nawet takie YourImage które ma tylko zarząd. I3d ma knowhow, pracowników, zaplecze i aktywa, wlasne patenty....
nio ten yourimage to npompowali pod nic szulernia na maxa tam jest 0 pracowników hahaha a balon szok i3d zatrudnia prawdziwych pracowników a to co ju mają robi wrażenie sam nie wierzyłem znim nie widziałem tego na własne oczy. No ale to tylko Newconect a nie główny parkiet. Jak znajdzie sie ktoś kto zechce zainwestować 200 - 400 tysi to zrobi tu co zechce. Dziwie sie głównym akcjonariuszom że przy tak małym free float nie dbają o kurs no chyba że im nie zalezy
Sypacz nadal sprzedaje po 80 gr a to mnie dziwi bo widać dużą wolę by rosło więc dlaczego jest duszone skoro można by sprzedać o kilkadziesiąt procent wyżej?!
Nie ta sama! Ja zbieram a ktoś oddaje więc nie ściemniaj. Ktoś założył sobie cenę wyjścia 80 gr dlatego nie oddaje niżej ale tym skutecznie blokuje. Ciekawi mnie ilea jeszcze jak zobaczę że sypaczowi się papier skończył to wtedy zobaczycie tu wzrosty wcześniej nie ruszam
Bujda na resorach... Rozumiem, ze jutro tez pokażesz jak jest kurs blokowany hehe. Podpowiem Ci jedno - wrzucaj tak by sie do 10k nie sumowalo bedzie ciężej wytropić...
Ale ja nie mowię, ze nie masz 80k akcji. To co mowię, to ze ktos przemiela sobie pakiety na 80gr. Wnioskuje w takim razie, ze to Ty jestes. Pytanie po co to jet robione, to sie staram zrozumieć
Jak Ci tłumacze że nikt nie przewala, co wystawiam kupno to chwilę później dostaję tyle akcji!
Ktoś ewidentnie wychodzi!
Chciałbym tylko wiedzieć ile jeszcze ma?
Jedynie ukryte kupno może to sprawdzić
Ogólnie ciekawie to wygląda - skąd nagle taki ruch na spółce? Ładnie to wygląda szkoda że nie rośnie - na takim wolumenie powinno to już być koło 1.5 PL.