Info o dofinansowaniu: https://www.bankier.pl/wiadomosc/SUNTECH-S-A-Podpisanie-umowy-o-dofinansowaniu-projektu-ze-srodkow-publicznych-7474024.html I od razu wolumen w górę!
Dnia 2016-08-18 o godz. 15:54 ~kazik napisał(a): > Zazdrość złym doradcom. Czemu zabieracie głos jak ta Spółka was nie kręci. Wynocha
Rozumiem ze to ja jestem adresatem twojego komentarza. Twoja opinia jest krzywdzaca w stosunku do mnie. Posiadam ten walor od uwaga:2013 roku. Za każdym razem gdy pojawia się tzw info liczę na to ze zarobie na suntechu. I ciągle się rozczarowanie ale nie wywalam akcji bo mam ich niewiele. Trzymam jak los na loterii. Tykaziku tez tu jestes juz długo wiec wiesz oczym mówie, zawsze wraca do bazy, niestety. Ale może w końcu kiedyś wybije powyzej złotówki, chocby spekulacyjnie
I niestety powtórka z rozrywki. Cóż czekamy zatem do następnego infa badź do wyników. Obawiam sie jednak że ludziom już braknie cierpliwosci do tSuntechu. Bo co z tego ze bardzo dobre wyniki, ze są dotacje, że są umowy skoro nie przekłada sie to na kurs akcji
Dnia 2016-08-18 o godz. 16:00 ~Enigma napisał(a): > Spokojnie trzeba czekać, rynkowo spółka jest wyceniana na niecałe 7 mln zł a kwota dofinansowania to 3,2 mln zł. Cyfry mówią same za siebie.
Zgadzam się - spokojnie niech sobie rośnie. Spółka bardzo ciekawa, innowacyjna.
Inowacyja z czym z akcionarjuszem Andrzejem który ciągle spekuluje akcjami.Z drugier strony to bez niego może by było niżej. Pilnuja jego slugusy kursu
Kolego spekulacja wyprawia się tu od 3 lat i to nie nowość. Te ich targi, stragany itp nie mają żadnego przełożenia na kurs. Zwykła reklama. Dziwne, że ich klientem jest choćby np. Orange, który reklamuje internet światłowodowy a o suntechu cisza. Może SUN sprzedaje jedynie kable i skrzynki stąd tacy poważni klienci. Jeśli to urośnie to tak też szybko spadnie i nie ma się co nakręcać na 1 zł... może za kolejne 3 lata
Andrze ja słupy maca od lat.Musi Prezes coś kupić to odpali .Pewnie Prezes nie ma kasy Andrzej tez i jest jak jest. Na walnym głosuje przeciw tak ze tarcia są musi ktoś dołączę i zabrać chlopca zabawek trochę