spółka skazana na porażkę!! Zerowe zyski od chwili powstania o czymś świadczą. Przejedli kasę jaką uzyskali z funduszu za objęcie akcji.... teraz równia pochyła i spadek na 20 gr...
Dnia 2016-08-18 o godz. 08:22 ~ok napisał(a): > spółka skazana na porażkę!! Zerowe zyski od chwili powstania o czymś świadczą. Przejedli kasę jaką uzyskali z funduszu za objęcie akcji.... teraz równia pochyła i spadek na 20 gr...
Co, pewnie nie zdążyłeś tanio kupić i naganiasz naiwniaczków na spadki?
Naiwniaki wywalili akcje poniżej złotówki, teraz zostali Ci co inwestują długoterminowo.
Haha tylko takie leszcze jak ty naganiaja na spadki bo chca kupic taniej nie masz za grosz honoru skoro nie posiadasz akcji to po co tu siedzisz i wypisujesz bzdury nie mow ze jestes dobrym samarytaninem i chcesz nas ostrzec przed utrata pieniedzy
Oddasz po 50 gr. Jestem tutaj aby to Tobie uświadomić................. zawsze możesz sprzedać jeszcze w tej cenie............ po wynikach za trzeci kwartał będzie strata w granicach 300 tys. i duże prawdopodobieństwo utraty płynności przez spółkę, w mojej ocenie. Nie potrafią zarabiać. Kiedy chociaż raz spółka zakończyła rok wynikiem pozytywnym?? Śmiało słucham leszczu???
Ciekawe co będziesz mówił jak firma wykaże zysk w następnych kwartałach i cena ruszy w górę, po IV kwartale pokazali że potrafią też zarabiać. Pewnie zmienisz nik i będziesz się chwalił że kupowałeś w dołku po 0,8 i jaki to z Ciebie guru inwestycyjny.
Brak możliwości aby spółka mogła zarabiać. Podaj chociaż jeden rok kiedy zakończyli wynikiem na plus................. Inpost nie wytrzymał konkurencji PP to ten karzeł szans żadnych nie ma a na podwykonawstwie kasy się nie zarabia o czym dobrze wiesz...........za 2016 według mnie będzie strata około 350 tys. a kurs w granicach od 20 do 35 gr.
No to z tego co piszesz strata od czwartego kwartału będzie spadać sporo po trzecim ma być w sumie około 300, a za cały rok 350, a co do wzrostu przychodów nie nikt nie ma wątpliwości.
Dnia 2016-08-18 o godz. 14:43 ~Tomek napisał(a): > Dnia 2016-08-18 o godz. 14:41 ~Robert napisał(a): > > Gdzie ten spadek? > > Robert daj sobie spokój z nimi > "Psy szczekają a karawana jedzie dalej" plus rozwój
No nie jedzie bo chwilowo obrót wstrzymali, ok/radek pewnie płacze że nie kupił, albo że w panice oddawał po 0,8.