• ja Autor: ~przegłosowane [213.17.211.*]
    Delisting został przegłosowany dużą większością głosów, SII będzie rozważało po rozmowie z akcjonariuszami o dalszych krokach..
  • Re: ja Autor: ~Były [209.58.183.*]
    Podobno Cieślak z SII nie przyszedł osobiście, tylko widząc jaką zebrał "armię" zawinął ogon i przysłał jakiegoś ucznia. Żenada jeśli to prawda. Wstyd mi że w nich wierzyłem.
  • Re: ja Autor: ~banan [152.72.130.*]
    a co SII moglo zrobic skoro tak malo osob w ogole sie zapisalo na NWZA?
    swoja droga ciekawe gdzie te 18-19 % akcjonariuszy jest.
  • Re: ja Autor: ~seba [213.238.102.*]
    no tego nie mogę załapać
  • Re: ja Autor: ~sokoban [193.93.156.*]
    a skąd wiadomo że to na słupach nie leży? z drugiej strony dziwne żeby tyle papiera było tak rozproszone że się tym nikt nie interesował - chyba że zadziałało typowe myślenie made in PL: ja mam i ty masz więc zgłoś a ja poczekam na gotowe... szkoda - ale trzeba im przyznać że pokerowo to rozegrali
  • Re: ja Autor: ~adam [46.215.112.*]
    rozmawiałem z Panem Cieślakiem dzisiaj. Na WZA pełnomocnikiem SII był Radca Prawny Stowarzyszenia więc bzdur nie pisz o uczniach itd.
  • Re: ja Autor: ~jarek [79.188.255.*]
    Czyli to prawda
  • Re: ja Autor: ~Zawiedziony [185.45.13.*]
    Miał być osobiście, też z nim rozmawiałem. Jest jak pisze poprzednik. Tak się nie robi.
  • Re: ja Autor: ~miś [79.184.65.*]
    Mimo przegłosowania ustawy paniki nie widać, ciekawe jak to się dalej rozwinie.
    Przy przekroczeniu 90% Sawicki będzie mógł odkupić wszystkie akcje, wtedy nie będzie musiał walczyć w sądzie z mniejszościowymi którzy pewnie zaskarżą delisting.
  • Re: ja Autor: ~Wiraszek [43.249.37.*]
    A ja widzę panikę. Co z tego że kupiłeś teraz 2szt. akcji, jak obroty są na coraz niższych poziomach cenowych.
    To nie ja kupiłem.
    Panika, gdzie ?
    Kurs odniesienia: 2,98
    Dzisiejszy kurs średni: 3,05
  • Re: ja Autor: ~Majek [185.8.107.*]
    To dobrze że główny skupuje, można spokojnie sprzedać i wejść coś co ma perspektywy.
    Masz rację, dziwi tylko co z właścicielami pozostałych akcji - 1 562 827 co w sumie daje prawie 20% .
  • Re: ja Autor: ~Activeman [213.184.127.*]
    Jedno jest pewne : Nie zapłaci ani jednego grosza powyżej 3.10. Wisiałem na 3.11 i 3.12 od kilku dni i nic nie poszło a było na ukrytym większość. Dziś puściłem cześć poniżej ale dało się dziś sprzedać po 3.10 Tylko że wisiały 6k przez parę godzin 6k i nikt nie podjął, dziwne.
  • Re: ja Autor: ~seba [93.105.177.*]
    za chiny nie mogę załapać gdzie są pozostałe akcje
  • Re: ja Autor: ~big [37.47.5.*]
    Pewnie w rękach ludzi Sawickiego po wycofaniu z giełdy spokojnie sobie je odkupi od nich
  • Re: ja Autor: ~miś [83.25.109.*]
    Masz rację, ale za 3,10 wciąż bez problemu można sprzedać.
    Mimo wszystko szkoda, że nie udało się zabrać na tyle akcji żeby powalczyć z Sawickim.

Ja swój pakiet wczoraj sprzedałem.
  • Re: ja Autor: ~HeLL [191.96.248.*]
    oj sprzedałeś, a ja jeszcze czekam aż poleci, żeby za parę groszy pozbierać.

Pamiętacie jak nas Noble wystawił przy wezwaniu. Jak spieniężyłem kasę z wezwania to wrzuciłem właśnie w Noble.
    Początek lipca to był idealny moment https://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=GETINOBLE
    Za kazde 3,10 mam teraz 3,80

Teraz jadę na urlop i muszę odpocząć wiec wrzucam w pewniaka co rośnie i rośnie. Polecam Comarch.
    W połowie września z każdego 3,10 wyciągniętego z TFONE będzie już 4,50 :)
[x]
TFONE 0,00% 3,07 2016-12-08 11:15:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.