• jeszcze dzisiaj 50 gr Autor: ~ok [83.12.58.*]
    jw.
  • Re: jeszcze dzisiaj 50 gr Autor: ~Robert [77.252.97.*]
    Póki co to podaż się ustabilizowała, kto się przestraszył po raporcie wyrzucił wczoraj. Ci co mają większe pakiety i inwestują długoterminowo będą trzymać spółkę mimo naganiaczy na sprzedaż. Wkrótce popyt powinien wrócić, zaraz będą kolejne przetargi także jakieś wzrosty. Inpost wyszedł z rynku, także trochę mniejsza konkurencja będzie, spółka też ma większe doświadczenie w porównaniu z innymi startującymi w przetargach. Dobrym wyznacznikiem sytuacji w spółkach jest forum gowork.
  • Re: jeszcze dzisiaj 50 gr Autor: ~Apollo [83.9.226.*]
    Nowe przetargi powiadasz. Ano pewnie będą, nowe przetargi, nowe umowy, większe przychody, tylko, że ... 

WIĘKSZE PRZYCHODY = WIĘKSZE STRATY

i tak aż do utraty płynności. Jednym słowem, normalne mechanizmy ekonomiczne.
  • Re: jeszcze dzisiaj 50 gr Autor: ~ajax [91.193.208.*]
    ięc syp po 0,5 czekam, sprzedam moje aktywa gdzie indziej i za 0,5 wejdę z całą kasą

apollo ile ty tu umoczyłeś brałeś po 3 zł czy jak że się tak produkujesz jesteś frajer hehe
  • Re: jeszcze dzisiaj 50 gr Autor: ~Apollo [83.9.226.*]
    Bardzo proszę nie myl mnie z niejakim apollo51. Ja nie miałem i nie mam tych akcji więc nie muszę dzwonić do Huston bo ... nie mam problemu. :-)

Nie życzę Ci abyś po raporcie za Q3 pomyślał, że jednak miałem rację.
  • Re: jeszcze dzisiaj 50 gr Autor: ~Robert [77.252.97.*]
    Żebyś się Apollo nie zdziwił za 3 miesiące jak po raporcie rocznym z 2015.
[x]
FORPOSTA -9,09% 2,20 2026-05-11 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.