Zobaczymy.
Dużo dobrego się wydarzyło przez ostatnie 3 miesiące.
Dodatkowo pożyczka 700 milionów, która została juz podpisana przez ministra finansów.
Kolejna super informacja to możliwa pożyczka do 2 miliard od biznesmenów, którzy chcą pomóc.
Cena węgla idzie w górę.
Raport za 1 kwartał nie musi być jeszcze taki super, ale patrząc do przodu to myślę, że będzie tu grubo.
Gadania typu, że nic nie będzie proszę zostawić dla siebie.
Pierwszy kwartal pierwszym ale tu wyniki za polrocze a obstawiam ze w drugim byl juz zysk. Mam wrazenie ze krupa pozyczke ktora chce udzielic tez chce wziac za convertible notes troche papieru zostalo jeszcze w rekach spolki po Bakali wiec wiec wiec :)
Hmmmmm no sporo kapitalu moze tu przyjsc tu wycena nie obejmuje zysku i wzrostu cen a koncowka jest po spadku i info o insolvency takze takze takze jak pojdzie to moze kilkaset procent :)
Przedstaw sie kolego z imienia i nazwiska jesli kogos wyzywasz do szkoly pod gorke bylo czy mama degustowala fioletowa na kosciach pedzona ze temperamentu braklo by dzieciatko kultury nauczyc a ze swiatlo szybko zgaslo to o klasie mowy byc nie moglo ?
Hmm nie pochlebiaj sobie kolegą moim nie jesteś i nic na to nie wskazuje że mógłbyś nim zostać (za wysokie progi) a twoje wypociny na temat mojej mamy dosyć prymitywne, więc nie będę komentował
Pokazales w usunietym postem jak wysokie twe progi, brzmialy jak hejt lumper proletariatu. Pochlebiac sobie wcale nie chce liter przed nazwiskiem ci brak bysmy pogadac mogli internetowy cwaniaczku skoro tak cie odwaga rozpiera to przedstaw sie z imienia i nazwiska - koleego napisalem z grzecznosci ale jak mowilem klasy ktoz mial nauczyc po etatach z fabryki.
Dnia 2016-08-17 o godz. 12:20 ~Jony napisał(a): > No widzisz jaki jesteś mądry. To po co takie bzdury piszesz. > > ....a Kanibal gdzie mieszka ? > > W mieście? :-) :-) :-)
kanibal mieszka pewnie tam gdzie łatwo o żarcie - czyli w jego wypadku o ludzkie mięso - może mieszka w jakimś prosektorium?