• Powiem tak Autor: ~ania [5.60.202.*]
    kto chce sprzedać ten może a ja i inni chcemy jak najtaniej kupić wiec kupuję w takiej cenie w jakiej chcą mi sprzedać

• Re: Powiem tak Autor: ~optymista [109.47.2.*]
    Super. Pewnie zarobisz wiecej niz 100 %
  • Re: Powiem tak Autor: ~krawiec [5.60.108.*]
    Porządek musi być i pozamiatane porządnie!
    Cena atrakcyjna. Natomiast jesli ktos wywalil 16 k po 0.34 to chyba planuje dalsze spadki? Nie widac nikogo kto chcialby pociagnac kurs do gory. Mysle ze w okolicy 0.30 mozna wchodzic bez obaw,chociaz obiecane bylo 0.25 he he.
  • Re: Powiem tak Autor: ~krawiec [5.60.108.*]
    25 gr uważam za uśredniony poziom dawnej bazy wyjściowej od której nastąpił ubiegłoroczny wzrost. Nie będę licytował się na pojedyńcze grosze drogi optymisto!Twierdziłem że papier na pewno zejdzie poniżej 30groni a najbezpieczniej ryzykować przy poziomie dawnej akumulacji czyli właśnie tych 25groni lub jak okazja pozwoli coś jeszcze niżej.Ciągnie ewidentnie w stronę tej starej bazy! - no chyba że wam nagle z jakimś nadzwyczajnym infem wyskoczą. Zgadzasz się z tym optymisto? obserwując aktualne zachowanie rynku.
  • Re: Powiem tak Autor: ~optymista [109.47.3.*]
    Drogi Krawcu! Zgadzam sie z Toba w calosci,wiec od 0.30 w dol zaczynam usredniac.Pozdrawiam.
  • Re: Powiem tak Autor: ~krawiec [95.40.32.*]
    Jak od aktualnej ceny 10 groni jeszcze spadnie to można bezpieczniej- jeśli się ma dużo czasu na zamrożenie kapitału podbierać pakiety.
  • Re: Powiem tak Autor: ~optymista [109.47.0.*]
    Swiete slowa. Jak zwykle masz racje. Jak spadnie jeszcze 2 gr to zaczne podbierac malymi pakiecikami.
  • Re: Powiem tak Autor: ~krawiec [95.40.32.*]
    Grawitacja ciąży i desperackie próby obrony cen powyzej 30 gr nie mogą zakończyć sie sukcesem.Jeszcze te 25% potencjału spadkowego do strefy starej akumulacji straszy potencjalnych chętnych.
  • Re: Powiem tak Autor: ~optymista [109.47.0.*]
    Krawiec jakies swieto masz dzisiaj? Bez Ciebie straszne nudy tutaj. 1,6 obrotu, desantu tez nie bylo. Ustawilem k 0.30,liczac na jakis malutki zrzut, a tu 12% do gory . Jak zyc?
  • Re: Powiem tak Autor: ~krawiec [37.248.68.*]
    Nie miałem czasu bo pod PARÓWE sie podczepiłem na zamkniecie na HETANIE i dzisiaj jeszcze z rana na spadku cos dobrałem.
    Podwójne denko wczoraj tam na wykresie wisiało wiec warto było zaryzykowac. Pozdrawiam i życze zakupów tu najlepiej sporo poniżej 30 gr tak jak obiecywałem,
  • Re: Powiem tak Autor: ~sss [80.53.90.*]
    to chyba nie zarobiłeś na hetanie? tam widziałeś podwójne dno, którego nie było. chyba jednak coś na bakier u ciebie z wyznaczaniem momentów zwrotnych.
  • Re: Powiem tak Autor: ~krawiec [37.248.117.*]
    Po 72gr i 61 gr miałem a spyliłem po 87gr. Takich papierów nie traktuje się poważnie tylko spekulacyjnie na szybką grę(mowa oczywiście o hetanie-przeciez wiem ze Parówa ludzi ubiera ale gra na podbitki i warto śledzić jego zagrywki przy zachowaniu ostrozności niewielką iloscia kapitału.W poniedziałek hetan bedzie sporo poniżej 60 groni.
    Teraz tez troche bawie na spolce z plocka. zobaczymy co sie wydarzy?
  • Re: Powiem tak Autor: ~krawiec [31.1.152.*]
    Powiem ci że hetan jest już spalony. W momencie kiedy sesja skończyła sie poniżej 70 gr(kluczowy punkt) a Parówa spylił duże ilości towaru"śmiecia" w obszarze 60gr stało się jasne że większych podbitek już nie zrobi bo za dużo towaru poszło w ulicę.
    10 groni to teraz dla Hetana najniższy wymiar kary. Na resbudzie tez skończył zabawę.oczywiście można było zarobić ale ten czas na razie chyba na spółkach parówy można uznać za skończony
    Ja nie o Hetanie pisalem. Hetan mial juz swoje 5 minut i 4 zl. Wczoraj juz zjechal do starej bazy(0,12) , wedlug mnie nastapi teraz odbicie "zdechlego kota" i zacumuja na dluzej w okolicach (0.10-0,12). Majstruja teraz przy damfie,tam kupilem akcje,ale w rozsadnych ilosciach.
    Widze ze na Graphicu to zalozymy sobie OFE? , Jesli chcesz niech tak bedzie. Ja mam jeszcze inne spore dochody.
  • Re: Powiem tak Autor: ~krawiec [31.1.203.*]
    Optymisto widzę że kupowałeś EC2 to informuję cie ze też zbierałem EC2 od 90gr do 80gr w dół i sprzedałem od 1,30 do 1,26 w piątek ponieważ mamy tam co najwyżej domykanie luki powyżej 1,30 i to przy dobrym wariancie a dalej nastąpi powrót do spadków.-ja kupując ten papier tylko właściwie liczyłem na ruch z domykaniem luki a trzymanie powyżej 1,30 uważałem za wielce ryzykowne w sytuacji niepewności tego co dzieje się w spółce EC2.Może będziecie jakiś cud bo tylko on wam może pomóc aby nastąpił tam dalszy wzrost np do 1,50. Trzeba znać czas wejścia i wyjścia przy tego typu spółkach gdzie przyszłość jest niewiadoma i nie traktować ich poważnie mrożąc kapitał lub ciąć straty. Dla mnie 50% zysku wystarcza a jeśli wskoczyłeś tam na wyższych poziomach to możesz mieć pod górkę.Życzę ci jednak realizacji marzeń o 1,60 lub wyżej. Pozdrawiam
    Dziekuje. Ja mysle jednak inaczej.Troche "spekulowalem " i zostawilem sobie spory pakiecik po 0.60. Przeciez obecny prezes nie wyglupilby sie kupujac 30 k akcji. Mysle ze w krotkim czasie pojawia sie nastepne infa, a gdyby poszlo info ze byly prezes wraca do spolki,mysle ze kurs przekroczylby ostatnie max.Wiec przy 0.60 moge tam sobie posiedziec, niewiele ryzykujac. Ty i tak tutaj nie bardzo potrafisz zjechac zeby cos dokupic.
  • Re: Powiem tak Autor: ~krawiec [77.112.102.*]
    Cierpliwość i zasada nic za wszelką cenę.
  • Re: Powiem tak Autor: ~Lalana [212.75.109.*]
    Zamiast się tu kisić proponuje przeanalizować wykres infoscan...
  • Re: Powiem tak Autor: ~optymista [109.47.1.*]
    Wyszlismy z twarza i 20% zarobku . Ja duzo zarabiam wiec moge ryzykowac. Kupilismy damfa za 0.09.
  • Re: Powiem tak Autor: ~krawiec [95.41.131.*]
    Ja 2 dni temu pakowałem ponownie bumech ( za zysk z EC2 ) bo teraz tam pójdzie powyżej 1,20.
  • Re: Powiem tak Autor: ~optymista [2.204.6.*]
    Tez zastanawiam sie nad "bumech-em". Z Twoich 1.20 zrobilo sie 0.79. Mysle ze uwalili spekulacyjnie. Wyniki byly slabe,chwile poczekam, jak zacznie rosnac to 0.82 tez bedzie dobrze.
  • Re: Powiem tak Autor: ~optymista [2.204.6.*]
    Te Twoje "pszczoly" (M-food) tez spadly o 1/3. Chyba nie jestes kolega ktory dobrze doradza innym.Mam malo akcji sunexa, natomiast mysle ze w najblizszych dniach tam wlasnie bedzie sie dzialo.
  • Re: Powiem tak Autor: ~krawiec [37.248.106.*]
    JA przy 1,20-1,23 to wywaliłem bumech a potem odkupiłem po 0,97-1.02 no ale jak był sygnał sprzedaży to pusciłem 2/3 papiera(szkoda że nie wszystko) i teraz skubałem z powrotem ponizej 0,8.Mam średnią jakieś 85/86 gr licząc ten droższy pakiet wiec nie jest najgorzej a liczę że będzie już tylko lepiej. Pozdrawiam
[x]
WOLFSTF 0,00% 0,28 2020-02-17 01:00:00
2019-11-14
Raport za III kwartał 2019
2019-08-14
Raport za II kwartał 2019r.
2019-07-22
Wykaz akcjonariuszy
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać