• NAIWNI Autor: ~BYK [79.124.99.*]
    i z dnia na dzien dołuja trupa dziennie po 5% niedługo 7 potem 5 potem 2 i moze ktos sie zainteresuje ten wyskok to było opchniecie akcji naiwnym z 7 na 13 miedzy innymi mnie ale ja mam jeszcze 1000 szt reszta juz poszło do zyda NIGDY WIECEJ TO GIEŁDOWY TRUP
  • Re: NAIWNI Autor: ~freedog [94.254.227.*]
    Właśnie teraz akcje przechodzą z słabych rączek takich jak twoje w silne ręce insajderów, którzy wiedzą, ile warta jest spółka. Faza akumulacji trwa...
  • Re: NAIWNI Autor: ~TS [86.111.202.*]
    tez mi sie wydaje ze ktos zbiera, 1 transakcja na 180k przy cenie 9,88, podobnie było w przypadku TFO, kurs dolowany a potem w miare dobry raport i nastepnego dnia wezwanie, tu sie rysuje podobny scenariusz, a C/WK aż sie o to prosi, nie po to otwieraja kolejne salony w Niemczech i w Polsce zeby zbankrutowac...
  • Re: NAIWNI Autor: ~przemysław [94.254.242.*]
    ludzie patrzcie co się dzieje na INTERBUD LUBLIN bo okazja ucieknie z przed nosa!!

Wykres wygląd PERFECT$$$$$

czekamy na otwarcie postępowań sanacyjnych - powinny pojawić się na dniach, a wtedy będzie można ładować do pełna na obecnych poziomach. Nowy prezes Pan Grodzki tnie mocno koszty. Wspominali coś o inwestorze a jeśli pojawi się takie info to przez kilka dni z wideł nie zejdzie...

http://wiadomosci.onet.pl/lublin/interbud-lublin-s-a-podejmuje-dzialania-naprawcze/eqfeqt

Interbud osiągał przychody rzędu 50 mln rocznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oraz spore zyski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OSIEDLE BRZOZY III, NOWY FELIN, RUPES to naprawde DUŻE pieniądze!!!!!!!!!

i bardzo ważna sprawa to to, że NIKT zgłównych akcjonariuszy nie sypie akcjami w rynek... nie ma żadnych słupów itp jak to ma miejsce na wielu spółkach z gpw (chociażby tych ostatnio granych patrz bumech, rankprogress itp)

NIEDŁUGO WYNIKI A PRZY WYNIKACH ZAWSZE SZLIŚMY MOCNO W GÓRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAKA PRAWDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: NAIWNI Autor: ~baca [93.159.186.*]
    Tutaj przyszedł matoł pajacować i naciągać na padlinę. Obrót 5 koła jak warzywniaku. Spadaj baranie.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: NAIWNI Autor: ~LEW [193.104.239.*]
    do bazy Panowie 7 zl.

:)

podbitka piękna
  • Re: NAIWNI Autor: ~BYK [79.124.99.*]
    JUZ JUTRO BEDA SPRZEDAWAC PO 7 O KUPNIE NIE MA MOWY JA TYLKO PUSCIŁEM 3800 AKCJI W RÓZNYCH PAKIETACH ZJECHAŁO DO 9.5 JAKBYM TO PUSCIŁ PKC TO -13% PEWNE NIKT SIE NIE USTAWIA PATRZAC NA ARKUSZ JEST DZIWNIE ZERO CHETNYCH ODKUPIE PO 5 ZETA HI HI ALE BADZIEW
    Jaka tam podbitka - na podbitkach się zarabia spekulacyjnie a tu z wyjątkiem paru przypadkowych gości jeszcze nikt nie zarobił.
    Były 2 emisje - jedna 600k po 25pln, druga 450k po 38.5 to kto tu zarobił? Podbitka to by była z 40 na 100 pln. A tu zwalili kurs z 40 na 7 bo się komuś znudziło siedzieć na papierze od 2010r. albo potrzebował kasy a i owczy pęd pewnie zrobił swoje. Pytanie kto z tego skorzysta? Teraz mamy fazę 1: AKUMULACJA
    Jest to etap, który następuje najczęściej po długoterminowym trendzie spadkowym. Po silnej fali wyprzedaży insiderzy zaczynają doskonale zdawać sobie sprawę z tego, że ceny akcji są niezwykle niskie i rozpoczynają skup papierów spółki. Akcje waloru zaczynają przechodzić z tak zwanych „słabych rąk” zwykłych inwestorów indywidualnych lub instytucjonalnych do „silnych rąk”, czyli do insiderów, którzy posiadają wewnętrzną wiedzę na temat atrakcyjności inwestycyjnej danej spółki. Najczęściej jest to wiedza, która nie jest dostępna ogółowi rynku. Kursy akcji przestają już silnie spadać i zaczynają powoli poruszać się najczęściej w trendzie bocznym.
    Podbitka to będzie później...

Czytaliście to?

http://businessinsider.com.pl/finanse/rynek/wlasciciel-marki-eva-minge-podejrzewa-manipulacje-kursem-akcji/jfkjlkx

"Niska płynność może być problemem"
[x]
ESOTIQ -0,31% 32,50 2026-03-26 15:53:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.