• Raport petarda Autor: ~marcus [83.238.78.*]
    A kurs dołuje na 14 gr i mamy prawie najwyższy volumen.

• Re: Raport petarda Autor: ~kosciuszki [83.26.252.*]
    Po pierwsze pisze się wolumen, a jak juz taki superswiatowiec jestes to pisz volume.
    Po drugie to grubymi nićmi wszystko jest szyte, zeby bylo jasne pisze to przy kursie 0,14 i duzym spadku.
    Po trzecie agencja PR nie robi roboty.
    Po czwarte jakby to byl smiec to dlaczego v-ce przyjmowal by zwrot w akcjach.
    Po piąte - czy wy wszyscy dopiero teraz się obudziliscie ? Od dluzszego czasu wytykam problemy i probuje czasami zasugerowac rozwiazania, a dzisiaj wszyscy tylko powtarzaja te problemy, ktore wczesniej sto razy byly negowane na forum.
    Po szóste ten spadek szykowal sie od dawna, tylko wreszcie komus udalo sie baton przelamac.
    Po siódme i ostatnie, mam nadzieje ze chlopaki sie czegos naucza, zatrudnia kogos kto pomoze im odbudowac zaufanie inwestorow i zbudowac rynki zagraniczne, poniewaz aktualna droga wydaje sie zbyt kreta i nieprzewidywalna.

ps. nie dajcie sie zwariowac
  • Re: Raport petarda Autor: ~kopciuszki [213.108.115.*]
    sra...y muchy bedzie wiosna
    to leci na 10

nie dziwie sie ze wywalaja to od 18-17
  • Re: Raport petarda Autor: ~Dawid [212.160.252.*]
    Na rynku polskim hitem był Pearl . Za 1000 zł. zestaw kolumnowy , który muzykalnością przebijał wyroby konkurencji za 3000 zł . Jego następcy już są dużo drożsi :) Na rynek niemiecki i europejski przygotowany jest hit za 1000 Euro . Myślę ,że nie będziecie zdziwieni sprzedażą w 2017 r. na poziomie 6,5- 7,5 mln zł :)
    A skąd wiesz, że jest szykowany ? Jesteś pracownikiem ?

Wypowiedź rzeczowa jak cholera. Szkoda, że teraz się zleciała banda dzieci neo na Pylona, bo jeszcze kilka tygodni temu był de facto tylko ktk, obawa, mis, mistrz etc i było z kim podyskutować.

• Re: Raport petarda Autor: ~Dawid [212.160.252.*]
    Zobacz prezentację z ostatnich targów w Niemczech a przejrzysz na oczy i zobaczysz co jest strojone na rynek europejski i do czego się tak śmiały oczka niemieckiemu dystrybutorowi , który gonił jak z piórkiem żeby podpisać kontrakt:) Dorosły profesjonalisto:)
    Ta wiadomość akurat nie była do ciebie. Muszę cię dodatkowo rozczarować, jestem zdecydowanie i już dosyć dawno temu dorosły, a i profesjonalizmu ciężko mi odmówić.
    Natomiast takie jakieś dziwne informacje jak twoje przywykłem traktować z przymruzeniem oka.

[x]
JRCGROUP 0,00% 1,24 2026-05-27 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.