• Wyniki super! Autor: ~yupi [188.146.99.*]
    w końcu na plusie :)
  • Re: Wyniki super! Autor: ~creative [79.191.56.*]
    Szału nie ma, ale jest mały kroczek do przodu.
  • Re: Wyniki super! Autor: ~gienek [212.160.172.*]
    Tak jest___liczy się zmiana trendu w raporcie___kolejne powinny być coraz lepsze, więc kiedy kupować jak nie teraz, kiedy papier zdołowany od dawien dawna___najwyższy czas na dyskontowanie przyszłości naszego gniotka :-)
  • Re: Wyniki super! Autor: ~mr [94.42.43.*]
    No nie 30 groni-Nie pomylili notowań ?????????
  • Re: Wyniki super! Autor: ~Misek [194.15.124.*]
    Nie zaklinajmy rzeczywistości. Nie ma dramatu, ale w drugim kwartale 60 tys. straty (!!!)
    Niestety pewnie znowu będziemy się pojedynczymi akcjami osuwać i kisić się bez obrotów w przedziale 19-25 przynajmniej do wyników za IIIQ...
    Pozdrawiam,
    Misiek
  • Re: Wyniki super! Autor: ~xxxx [37.7.21.*]
    Coraz lepsze te informacje ze spółki. W raporcie rocznym napisali, że cały 2016 rok ma być już dużo lepszy i na plusie:)
    Akcji mało, złotówka powinna być tu już dawno. Jeszcze jak się pojawi info o zwiększeniu zaangażowania przez Niemców, lub przejęcie przez nich spółki to mamy kosmos:)
  • Re: Wyniki super! Autor: ~Stefan [5.172.237.*]
    Kosmos to będziesz miał jak jutro poleci do dołu ze 40%, wyniki fatalne, spadek przychodów, strata, 10 mln zobowiązań, naganialiście wcześniej że program 500+ poprawi wyniki a tu zonk, spadek . Dlatego proszę nie piszcie że wyniki super bo to jest kłamstwo, jutro mocny spadek.
  • Re: Wyniki super! Autor: ~xxxx [95.40.27.*]
    Widzę tu wysoki kurs w niedalekiej przyszłości, a skoro ty tego nie widzisz to masz do tego prawo.
  • Re: Wyniki super! Autor: ~creative [79.191.62.*]
    Stefan gdzie te Twoje -40% "znafco".
  • Re: Wyniki super! Autor: ~creative [178.43.48.*]
    Stefan jak nie masz akcji naszej perełki to co się udzielasz?
  • Re: Wyniki super! Autor: ~Roman [46.76.41.*]
    W stosunku do analogicznego kwartału zeszłego roku wynik bardzo dobry: A będzie jeszcze lepiej!!!

Zysk ze sprzedaży: wzrost o 65.88% r/r
    Zysk operacyjny (EBIT): wzrost o 75.98% r/r
    Zysk przed opodatkowaniem: wzrost o 79.51% r/r
    Zysk netto: wzrost o 75.61% r/r
    Przychody ze sprzedaży: spadek o 22.98% r/r
  • Re: Wyniki super! Autor: ~przemysław [94.254.242.*]
    obserwujcie INTERBUD LUBLIN

jestesmy przd MOCNYM ODPAŁEM!!!!!!!!!!!!!!!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [212.160.172.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Wyniki super! Autor: ~ds [37.47.108.*]
    http://www.money.pl/gielda/wiadomosci/artykul/gus-w-lipcu-najwiekszy-wzrost-r-r-sprzedazy,170,0,2140586.html

Tekstylia, odzież, obuwie +13,5
  • Re: Wyniki super! Autor: ~bebe [95.40.240.*]
    to może być kolejny kandydat pot nieprzecietna stopę zwrotu moim zdaniem warto zakopać z 20 tys akcji i poczekać bo może być potem ciężko kupić jak arkusz pusty
  • Re: Wyniki super! Autor: ~janetkaleka [79.188.233.*]
    mogę sprzedać ale nie taniej niż 0,70

nie spieszy mi sie
  • Ale lajno Autor: ~trekot [83.24.245.*]
    Tego nikt nie tyka
  • Re: Ale lajno Autor: ~janetkaleka [79.188.233.*]
    ale przyjdzie pora i na tego potwora

zegar tyka

• Re: Ale lajno Autor: ~ROMANO [79.185.185.*]
    Cos tu pachnie grubym wzrostem , cos pod 60 groni
  • Re: Wyniki super! Autor: ~gienek [95.49.103.*]
    Daj Ci Boże :-)
    Ja jestem bardzo cierpliwy na tym papierze, bo mam go już z drobnymi przerwami bagatela z 8 lat___hehe
    Mam i tak sobie go zakopałem, w między czasie dokupując z nadwyżek czy strzałów na innych walorach___a co tam,
    skoro widzę, że spółka mozolnie bo mozolnie, ale jednak się rozwija oraz posiada w miarę poukładany zarząd.
    No i nie wspominając o wielkim bracie z za zachodniej granicy, który się Hurtkiem zaopiekował i być może w niedalekiej przyszłości
    pomoże wypłynąć na szersze wody, a co to wówczas będzie oznaczało dla posiadaczy akcji, których obecna cena jest bardzo atrakcyjna, chyba nie muszę tłumaczyć :-)
    Dlatego warto je mieć w swoim zdywersyfikowanym portfelu jednak wcześniej, wyprzedzając zakładany ruch, gdyż kupienie ich w odpowiedniej cenie oraz ilości po mega dobrym info, przy tak wymęczonym rynku, może graniczyć z cudem.
[x]
HURTIMEX -1,74% 0,17 2026-05-18 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.