Dnia 2016-08-11 o godz. 15:58 ~mm napisał(a): > ~j23 [193.200.47.*] > ja cię doskonale rozumiem. przecież hazard jest gorszy od nandrolonu, jak akcje spadają to nikt nie przyzna się, że wisi na haku
ależ to nie ma dla mnie znaczenia czy masz czy nie masz, kibicuję każdemu z naszych drobnych inwestorów indywidualnych czyli tobie też, kibicuję każdemu inw. ind. w walce z machiną spółdzielni, cypryjczyków, patrowiczów, funduszy zamkniętych i innych zabierających nasze pieniądze, musimy się wspierać bo przegrywamy z nimi
a dzisiaj kupowalem 15 k po 0,15 i sprzedalem po 0,17 10k tutaj gram tylko drobniakami bo za duzo bylo wachan a ja mam slabe serducho i gram max do 30 k (czasami robie wyjatki) p.s max gram za 3 tyś i trzymam do 2 tyg. zaczynalem od marnych 3 tys-teraz mam 43tys i tej strategii sie trzymam
Dziwię Ci się że nie potrzymałeś do dzisiaj. Skoro tak długo tu jesteś to powinieneś się nauczyć że w dniu wyników zawsze jest skok w granicach 2 - 3 groszy. Jest zdecydowanie więcej ludzi którzy tak właśnie grają.
Dnia 2016-08-12 o godz. 09:05 ~Zeus napisał(a): > Dziwię Ci się że nie potrzymałeś do dzisiaj. > Skoro tak długo tu jesteś to powinieneś się nauczyć że w dniu wyników zawsze jest skok w granicach 2 - 3 groszy. > Jest zdecydowanie więcej ludzi którzy tak właśnie grają. >