Na tyle na ile znam giełdę to jutro będzie zjazd na 11 gr :) a za kilka dni info o odstapieniu od umowy albo coś podobnego. Kto miał zarobić zarobił dzisiaj
Dnia 2016-08-10 o godz. 17:19 ~men napisał(a): > Na tyle na ile znam giełdę to jutro będzie zjazd na 11 gr :) a za kilka dni info o odstapieniu od umowy albo coś podobnego. Kto miał zarobić zarobił dzisiaj
Czego to jeszcze ludzie nie wymyslą? '...info o odstapieniu od umowy albo coś podobnego..."
Przeczytajcie najpierw dwa razy dzisiejsza informacje żeby ją zrozumieć, a potem jak nie wierzycie w to info to poczytajcie w Internecie bo BCI nie jest jedynym konsorcjantem tego projektu.
Oj już nie naganiaj, info o tym że dostali dotacje było już dawno, chyba jeszcze w czerwcu i że na nich przypada 700.tys euro tylko teraz jest, że podpiszą umowę w następnym tygodniu. Jedyne info które może być złe na tę chwilę to że PARP nie przedłuży do lutego budowy, lub że sąd nie zgodzi się na sanacje. Raczej nie ma takiej opcji by tych pieniędzy nie dostali.
Dnia 2016-08-10 o godz. 17:27 ~zarobas napisał(a): > Oj już nie naganiaj, info o tym że dostali dotacje było już dawno, chyba jeszcze w czerwcu i że na nich przypada 700.tys euro tylko teraz jest, że podpiszą umowę w następnym tygodniu. Jedyne info które może być złe na tę chwilę to że PARP nie przedłuży do lutego budowy, lub że sąd nie zgodzi się na sanacje. Raczej nie ma takiej opcji by tych pieniędzy nie dostali.
Nie naganiam. Osobiście odradzam kupno tych akcji jesl ktos nie jest pewny bo jest to raczej inwestycja długoterminowa. Ośmieszałem wpis kolegi, który był nieprawdą, wystarczy zrobić to co napisałem i można to sprawdzić.
Jedyne co potraficie tutaj napisac to albo korba!!! albo bankrut!!!! a juz uzasadnienie albo infortmacja to już nie bardzo
To nie do ciebie było @Geo, do tego wyżej. Tylko mi się wciąłeś bo wysłałeś wcześniej i jesteś u góy, a ja nie zacytowałem tego na co odpowiadam i tak wyszło. Pozdrawiam
Dnia 2016-08-10 o godz. 17:41 ~zarobas napisał(a): > To nie do ciebie było @Geo, do tego wyżej. Tylko mi się wciąłeś bo wysłałeś wcześniej i jesteś u góy, a ja nie zacytowałem tego na co odpowiadam i tak wyszło. > Pozdrawiam >
Wzrost się należy ale Kto wytrzyma.Przecież nalogi oddaly pewnie po drodze.Kto ciągle siedzi przed kompem nigdy nie wygra . Jutro będzie wyżej albo niżej zależy ile oddali i ile rano wywala