• Wyzbierają te akcje? Autor: ~rachmistrz [83.238.78.*]
    Przejść tą blokadę na 0,38 zł i będzie już z górki.
  • Re: Wyzbierają te akcje? Autor: ~Gru [37.248.155.*]
    Jak by mieli za co to może by zbierali ale że wszystko i jeszcze ponad stan przejadają to widzę tylko grób.

Poza tym Tax-Net to trup bo większość właścicieli już się nim nie zajmuje poza dojeniem. mają swoje byznesy na boku.
  • Do wszystkich tutaj :) Autor: ~Bart [31.7.45.*]
    Po pierwsze, ostatni wątek jest błędny, bo wypadły 2 osoby od początku wejścia na giełdę, reszta właścicieli nadal pracuje i robi swoje. Normalna rzecz, że przychodzi ktoś nowy, a ktoś inny odchodzi. Kolej rzeczy. Po 2-ie jak ktoś pisze źle, to raczej aby wzbudzić strach i wyprzedaż bo sam chce kupować tanio. Na logikę po co pisać AKURAT o tej spółce i tracić czas ??

Więc podsumowanie moje jest takie, że zamiast marudzić, że free float taki, że to czy tamto, po prostu skupywać albo uśredniać akcje, każdy coś da od siebie to będzie ruch i dołączą się inni.

Spółka nie ma kredytów, akcjonariat się ustabilizował, więc czas na zyski, przychód na podobnym poziomie... Pamiętajmy też o tanich stopach procentowych, które mają tutaj też znaczenie. A one mogą niedługo pójść w górę...

Dla podsumowania sam mam te akcje, nie będę pisał ile i po ile. Piszę to całkowicie obiektywnie i pierwszy raz, po przeczytaniu tych komentarzy musiałem po prostu to zrobić...
[x]
TAXNET -3,03% 1,60 2026-05-18 14:56:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.