Dnia 2016-08-05 o godz. 09:45 ~agataistarszapani napisał(a): > A info było po to,żeby wyjść.
jakie niby info, to, że podpisali umowę na dystrybucję :))) a może jeszcze nowsze, to, że Poczta Polska dała zlecenia na prawie bańkę, bo ktoś musi wyjść z papiera a może to, że kurier dziś poszedł do pracy to też pod wywalanie :))) zresztą "mega obroty" na spadkach to potwierdzają :)
Powiem jeszcze więcej, nawet gdyby wyniki za II kw były słabe, to też już historia, liczy się przyszłość, a póki co to idzie ku dobremu, czyli pozyskują coraz więcej zamówień, a cena dyskontuje przyszłość, a nie byłą już historię.
a dlaczego sprzedawali w granicach 50gr i 55 gdzie dobierałem :) wielu nie chciało uczestniczyć w rajdzie ponad 200% bo im kasa widocznie "zbędna" pozostali realizują zyski, to też całkiem naturalne
a jak przychody i cena się kształtowała 2014 przychód ok 0.6 mln cena w styczniu 2015 ok 7 zł 2015 przychód ok 1.3 mln cena styczeń 2016 ok 65gr 2016 I kw 0.4 mln i dwa ostatnie zlecenia to wartość grubo ponad 1.5 mln, a to znacznie więcej niż całoroczny przychód za 2015
mogę powiedzieć tak, moim zdaniem dołek już był, teraz to wszystko zmierza w przeciwną stronę z mocną korektą po ostatnim wyskoku
Po mimo tego,że psy szczekają na listonoszy to myślę,że nie będzie aż tak żle bo już tak jest na bananowej,że psy szczekają,a karawana jedzie dalej.Życzę wysokich zysków.
Raczej wyniki będą dobre. Kilka umów jest to i przychód powyżej 500 za kwartał powinien być i to tylko z umów.
Zobaczymy czy zacznie się skup około środy pod info.
Jeżeli wyniki będą dobre to możliwy jest szybki, ale krótkotrwały skok na 3 zł.
Dnia 2016-08-08 o godz. 12:01 ~Robert napisał(a): > Raczej wyniki będą dobre. Kilka umów jest to i przychód powyżej 500 za kwartał powinien być i to tylko z umów. > > Zobaczymy czy zacznie się skup około środy pod info. > > Jeżeli wyniki będą dobre to możliwy jest szybki, ale krótkotrwały skok na 3 zł. >
Z tego co widać to dno chyba już zaklepane Przydałyby się nowe kontrakty / zlecenia