Śmieszy mnie to, co wypisują tu ludzie bez papiera. Nie rozmawiam z nimi. Sprzedali, klepia biedę a teraz żal im ściska , że goli. No tak, okupując dziś 50 kilo można wywindowac kurs bardzo szybko . Tego wam żal łosie? Niebawem startuje rakieta .
Dnia 2016-08-05 o godz. 08:02 ~Ghhi napisał(a): > Kto niby wywinduje, ulica ?
Zawiadamiająca informuje, iż po transakcjach opisanych powyżej tj. na dzień 04.08.2016 posiada bezpośrednio 22.519.425akcji Spółki co stanowi 85,57% udziału w kapitale zakładowym Spółki oraz uprawnia do oddania 22.519.425 głosów na WalnymZgromadzeniu co stanowi 85,57% udziału w ogólnej liczbie głosów na Walnym Zgromadzeniu
Dnia 2016-08-05 o godz. 06:46 ~wpisy napisał(a): > Śmieszy mnie to, co wypisują tu ludzie bez papiera. Nie rozmawiam z nimi. Sprzedali, klepia biedę a teraz żal im ściska , że goli. No tak, okupując dziś 50 kilo można wywindowac kurs bardzo szybko . Tego wam żal łosie? Niebawem startuje rakieta .
Dnia 2016-08-05 o godz. 06:46 ~wpisy napisał(a): > Śmieszy mnie to, co wypisują tu ludzie bez papiera. Nie rozmawiam z nimi. Sprzedali, klepia biedę a teraz żal im ściska , że goli. No tak, okupując dziś 50 kilo można wywindowac kurs bardzo szybko . Tego wam żal łosie? Niebawem startuje rakieta .