a tak na poważnie calosciowo odjechalo od 50mld-90mld. Zobaczcie Magnifico,01Cybaton,Topmedical np. i 50 % mniejszych spolek.... Wszyscy wyprowadzają kapital. Dziwi mnie jedna rzecz ze firma doradczo pr-owa nie ma w tych czasach roboty.... powinna zarabiać na doradzaniu jak wyprowadzać ta kasę i robić dobry marketing. JA POMIJAJAC SYTUACJE TWIERDZĘ,ZE KTOS TU ZAINWESTUJE I ODBIERZE OD FREE floatu duza czesc akcji, ustawi nowa rade nadzorcza i postawi firmę na nogi
Dokladnie.... na wszystkich spoleczkach cos takiego sie dzieje. Mam okolo 40% tego co mialem w kwietniu 2015r. Zaluje,ze we wrześniu 2015 nie posprzedawalem wszystkiego i nie kupilem zlota np.
Przy takich spolkach jak pti(Topmedical) w takim stylu nie zamyka sie tak szybko spolki, ale magnifico tu jest naglą upadlosc możliwa, ale..... ja myślę,ze tuta faktycznie będzie zmiana dzialalnosci i ze ktoś nam teraz zacznie przed nwza odbierać akcje. Możliwości są trzy : w dol i likwidacja, dlugoscylacja kursu 20gr i mydlenie oczu, i ja sobie marze: zmiana profilu,superwyniki, a w przyszlosci za 5 lat glowny parkiet i i 10000tys procent zysku, czyli z każdego wlozonego 1000zl 100tys zl
jaki wniosek o upadłość? ta spółka nic nie ma ,,bez długów co najważniejsze wszystkie na NC to bankruci ..tu się liczy nazwa i wejście na GPW nowa działalność nowy właściciel
ja tu widze celowe zablokowanie notowan.... cos z tego jeszcze bedzie.... odblokuja i slupy zaczna zbierac akcje po bardzo niskiej cenie a potem wszystkich znow ubiora zbierajac kase x5