To jeszcze jedno info, dlaczego spółki nie da się znalezc w rejestrze przedsiebiorcow telekomunikacyjnych... cos chyba umknelo i ktos zapomnial wrzucic raport.
Ta spółka od roku juz niestety jest martwa tylko nikt trumny jeszcze nie zamknął ale jak wierzyciele zaczną jazdę to smród sie rozniesie ciekawe kto zamknie wieko trumny openeta i jak wyjdzie z tego papiera lol kupuj kupuj tu są ujemne kapitały w milionach
I jak widać Ci co mają papier w ilościach 600 kilo, 500 kilo i 150 kilo itp. sprzedają na potęgę... ;-))) Ale zaraz napiszą, że to "bankrut" itp. dbają o naszą kasę...;-))) Każdy decyduje sam, liczę się inwestując tu, że może być strata, ale jestem też świadomy potencjalnych zysków. Dziękuję wszystkim za ostrzeżenia ! ;-)
Tak się składa, że mieszkam w okolicy gdzie Opennet prowadził swoją działalność, widziałem jak w tamtym roku namawiali ludzi do podpisywania umów (Internet) - niektórzy podpisali, widziałem jak zakopywali kable w ziemi - w sumie wykonali nawet większość pracy, ale w pewnym momencie wszystko stanęło, zamknęli nawet biuro.. (w tamtym roku). Także ta inwestycja dofinansowana z UE nie wypaliła, skoro mają za to oddać jeszcze pieniądze no to jest już po nich.
Pozdrawiam, AAAplus
PS. Nie mam i nigdy nie miałem akcji Open-netu. Chociaż rozważałem ich kupno, gdy zaczynali prace.. wtedy kosztował ponad 3zł sztuka xD
A ja się zastanawiam nad czymś innym... Czy nie wydaje Ci sie, że ktoś inny ma chrapkę na tą dotację ? Przejęcie firmy i dokończenie tematu... Ale zaznaczam, że to tylko moja "spiskowa teoria dziejów" !! Takie moje "luźne" przemyślenia !!
Tak maja chrapke na zobowiazania w milionach i kary zaraz zrobia wykup taki ze wroci na 3 zeta to juz trup kupuj kupuj ciekawe kto od ciebie odkupi ostatni gasi swiatelko