• Papier za dużego ryzyka Autor: ~AAAplus [91.234.112.*]
    Wzrost o 25% (z 20 na 25 gr) na tych papierach?

Obrót 4tys. zł?

Ta spółka niestety jest bankrutem, może ktoś zarobi na spekulacji, ale na pewno nie in the long term.

Pozdrawiam,
    AAA+
  • Re: Papier za dużego ryzyka Autor: ~zen [83.13.238.*]
    A ostatnie spadki miałeś na jakich obrotach? Też podobnych
  • Re: Papier za dużego ryzyka Autor: ~Ktoś [83.17.172.*]
    Dziękuję za ostrzeżenie AAA+ kupiłem tego "bankruta" i zaraz muszę sprzedać PKC bo inaczej nie wyjdę latami z inwestycji. ;-)
  • Re: Papier za dużego ryzyka Autor: ~Aaa [91.216.213.*]
    To jeszcze jedno info, dlaczego spółki nie da się znalezc w rejestrze przedsiebiorcow telekomunikacyjnych... cos chyba umknelo i ktos zapomnial wrzucic raport.
  • Re: Papier za dużego ryzyka Autor: ~Gihgj [92.9.156.*]
    Ta spółka od roku juz niestety jest martwa tylko nikt trumny jeszcze nie zamknął ale jak wierzyciele zaczną jazdę to smród sie rozniesie ciekawe kto zamknie wieko trumny openeta i jak wyjdzie z tego papiera lol kupuj kupuj tu są ujemne kapitały w milionach
  • Re: Papier za dużego ryzyka Autor: ~Ktoś [83.17.172.*]
    Rozumiem, że perły to np. Hetan, Softblue itp. ? ;-)
  • Jest ryzyko jest zabawa Autor: ~patolog [193.201.167.*]
    Jest ryzyko jest zabawa. A kapitalizacja taka (prawie zerowa), że uwzględnia już likwidację spółki.
  • Re: Jest ryzyko jest zabawa Autor: ~Ktoś [83.17.172.*]
    I jak widać Ci co mają papier w ilościach 600 kilo, 500 kilo i 150 kilo itp. sprzedają na potęgę... ;-))) Ale zaraz napiszą, że to "bankrut" itp. dbają o naszą kasę...;-))) Każdy decyduje sam, liczę się inwestując tu, że może być strata, ale jestem też świadomy potencjalnych zysków. Dziękuję wszystkim za ostrzeżenia ! ;-)
    P.s.

Sypniecie jeszcze trochę akcji "bankruta" ? ;-)
  • Re: Jest ryzyko jest zabawa Autor: ~AAAplus [91.234.112.*]
    Tak się składa, że mieszkam w okolicy gdzie Opennet prowadził swoją działalność,
    widziałem jak w tamtym roku namawiali ludzi do podpisywania umów (Internet) - niektórzy podpisali,
    widziałem jak zakopywali kable w ziemi - w sumie wykonali nawet większość pracy, ale w pewnym momencie wszystko stanęło, zamknęli nawet biuro.. (w tamtym roku).
    Także ta inwestycja dofinansowana z UE nie wypaliła, skoro mają za to oddać jeszcze pieniądze no to jest już po nich.

Pozdrawiam,
    AAAplus

PS. Nie mam i nigdy nie miałem akcji Open-netu. Chociaż rozważałem ich kupno, gdy zaczynali prace.. wtedy kosztował ponad 3zł sztuka xD
    A ja się zastanawiam nad czymś innym... Czy nie wydaje Ci sie, że ktoś inny ma chrapkę na tą dotację ? Przejęcie firmy i dokończenie tematu... Ale zaznaczam, że to tylko moja "spiskowa teoria dziejów" !! Takie moje "luźne" przemyślenia !!
  • Re: Jest ryzyko jest zabawa Autor: ~Hhvb [92.9.156.*]
    Tak maja chrapke na zobowiazania w milionach i kary zaraz zrobia wykup taki ze wroci na 3 zeta to juz trup kupuj kupuj ciekawe kto od ciebie odkupi ostatni gasi swiatelko
[x]
OPENNET 0,00% 0,13 2017-06-13 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.