Dnia 2016-08-05 o godz. 12:53 _milioner_ napisał(a): > dzis moze jestes i kozak ale w poniedziałek bedą z cebie łacha darli, teraz to każdy kupuje a nie sprzedaje
Zadza sie - gratulujemy Kazek. A teraz siedź i patrz - a od poniedziałku nie bedziesz mógł spojrzeć w lustro :) Choć dziś już pewnie nie pohandlujemy.
heheh a co to za manewry ??? w zasadzie to mnie nie obchodzi ile miałeś - ale teraz sobie zobacz kto i ile oddał po 13 :) jestes jednym z niewielu bo poszło 60k i teraz sie ktoś wykruszył i oddał 10k.
Każdy podejmuje decyzje sam. U drobnych mało akcji więc może być wysoko. Kazek dziś liczy zyski - od poniedziałku bedzie liczył straty Narka i powodzenia.
Jeszcze tak z ciekawości poszperałem. Mówisz, że miałeś po 8gr. czekałeś 3 dni czyli kupiłeś 1-3 sierpnia i na pewno nie wczoraj hmmmmm....
29.VII - wolumen 404szt. po 7 gr. 1. VIII - wolumen 19 977 wszystko po 7 gr. 2.VIII - wolumen 346 szt. po 7 gr. 3. VIII - brak obrotu 4.VIII - wolumen 147 258 - 1 transakcja po 7gr. 300 szt. 1 transakcja po 8 gr. na 49739 szt. reszta po 8 gr.
Po 8 gr. tylko wczoraj poszło. Ale zapewne masz jakieś "sprostowanie" :D lub kupiłeś na umowe c/p.
Tu można sobie to obejrzeć: http://www.biznesradar.pl/transakcje/NOVATIS#1d_lin_lin http://www.biznesradar.pl/notowania-historyczne/NOVATIS
Wygląda na to, że jesteś kolejnym wielkim wygranym ale niestety tylko na forum. A już ci prawie uwierzyłem :D
Dnia 2016-08-05 o godz. 14:35 ~Kazek napisał(a): > 04.08.br.-byłem już po zakupach !Napisałem post-jednak bez Waszego wtedy odzewu.A dzisiaj-ilu tutaj pisarzy-ho,ho,ho.
no i właśnie o to chodzi. a od 28lip do 3 sie - łączny wolumen to 20 tyś szt. akcji po 7 gr. logoki troche i jak mówiłem nie drąż bo się pogrążasz. Forumowy gladiatorze :D
Dnia 2016-08-05 o godz. 14:35 ~Kazek napisał(a): > 04.08.br.-byłem już po zakupach !Napisałem post-jednak bez Waszego wtedy odzewu.A dzisiaj-ilu tutaj pisarzy-ho,ho,ho.
ja,ty,yolo,milioner - ho,ho,ho czterech na forum dziś - tłumy panie tłumy.
Dnia 2016-08-05 o godz. 15:04 ~Kazek napisał(a): > Myślę,że dzisiaj skończyliśmy konwersację-życzę Wam powodzenia i wysokich zysków.Niech każdy z Was zrealizuje swoje założenia !!!!!
Kurs aktualny-11 groszy-sprzedane za 13 groszy.Klasztorne zakup 9 groszy-sprzedane za 15 groszy-wszystko realne na koncie-Wasze wirtualne to ile ????? Wczoraj ponownie wszedłem w Klasztorne za 12 groszy-pozdrawiam-Kazek-Martin EWP.