• ciekawe Autor: ~jakiśleszczyk [89.229.116.*]
    ciekawe do jakich poziomów dojdzie cena? ja pierwsze papiery kupowałem po 0,3x zł
  • Re: ciekawe Autor: ~Borys [66.102.9.*]
    A ja po 0.03 i nazbierało się tego trochę co prawda dzień przed odcieniem sprzedałem 1/3 po 0.02 bo czułem że to nastąpi i nie chciałem blokować gotówki ale pakiet mam w setkach więc jak wzrośnie do 0.2 to mam willę z basenem a jak do zeta to diablo se kupię a co... starczy mi. Zaczynając skup zakładałem datę sprzedaży na dzień wyników za pierwszy kwartał 2017 i tego się trzymam plan b ( o którym mówiłem w maju ) realizowany lepiej niż wzorcowo. Mi się to podoba
  • Re: ciekawe Autor: ~maarc [159.205.226.*]
    Ja mam 1,7 mln szt. i postawiłem już na tym krzyżyk. Nawet opchnąłem na ostatniej sesji przed zawiasami 500tys. szt. po 2 gr.... Ehh!
    Średnia ~5gr, więc jak rzeczywiście odwieszą i ruszy z kopyta, to z krzyżyka zrobi się złoty strzał :

• Re: ciekawe Autor: ~Borys [66.102.9.*]
    Albo złoty krzyż...
  • Re: ciekawe Autor: ~jakiśleszczyk [89.229.116.*]
    mój portfel NWR jest duuuzo skromniejszy. Ale myślę że jest całkiem pokaźna grupa osób posiadających naprawdę pokaźne pakiety i dlatego sadzę że ciężko będzie akcjom wspiąć się na jakieś wyższe poziomy - bo niby kto miałby ciągnąć cenę do góry żeby wyjątkowo spora rzesza akcjonariuszy miała zarabiać?
  • Re: ciekawe Autor: ~miniu [89.64.28.*]
    Ceny węgla. Zobacz sobie o ile procent wczoraj poszły do góry ☺
  • Re: ciekawe Autor: ~zenek [194.120.84.*]
    Dnia 2016-08-04 o godz. 00:58 ~jakiśleszczyk napisał(a):
    > bo niby kto miałby ciągnąć cenę do góry żeby wyjątkowo spora rzesza akcjonariuszy miała zarabiać?

Co myślisz, że fundy jak wyczują dobry zarobek to nie kupią? Tak na marginesie, w innym wątku jeden z kolegów starał się mnie przekonać o wyższości fundów brytyjskich nad polskimi. Za kilka miesięcy będą docierać sygnały kto ile kupił, i nie mówię tu o przekroczeniu progu 5% - niektóre fundy mogą się chwalić, że w swoim portfelu mają np. 1,2% NWR. Żeby nie było, że jestem zagorzałym zwolennikiem polskich fundów uważam, że jedni i drudzy są siebie warci :)

• Re: ciekawe Autor: ~maarc [188.116.35.*]
    Jak odwieszą, to 20gr to pewniak. Może nie od razu po odwieszeniu, ale w ciągu kilku seji na bank. Oczywiście zakładając pomyślny rozwój postępowania restrukturyzacyjnego...
    Pytanie czy i kiedy odwieszą?
[x]
NEWWORLDR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.