Kupiłem kilkadziesiąt sztuk po 920 czy jest realna szansa na to że ten papier jeszcze będzie chodził po 1000 zł? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- trudno w to uwierzyć co napisałeś
kilkadziesiąt tysięcy złotych w Wawel? bo to 20 lub 99 sztuk X 920 ------------------------------------------ połowę bym sprzedał z zyskiem
Po 920??? Kiedy??? i czemu nie sprzedałeś jak były po 500 więcej, albo 400 więcej, albo 300 więcej...itd, a teraz się pytasz czy istnieje realna szansa na to, że papier dobije do 1000... czyli 80 więcej..... och ty mój rekinie :P
W kwietniu też ktoś kupił podobną ilość, po czym poszło z okolic 970 na ponad 1100 zł. Tylko co z tego, jak potem się obsuwało non stop przez 4 miesiące, na prawie 900 :/ Nie wiem o co tutaj chodzi. Jeśli to dobra spółka (sądząc po ilości jaką ktoś ładuje co jakiś czas do wora), to czemu miesiącami spada? Jeśli zaś spółka kiepska, to tym bardziej nie rozumiem po co ktoś za tyle kasy kupuje..
Obrót jest 10-15 razy większy niż na przeciętnej zesji. A to może ....lecz nie musi......oznaczać dalszy spadek. 30 baniek na Wawlu nie bierze się z niczego