• za duzo nie sprzedali tej emisji Autor: ~xyz [213.108.115.*]
    po komunikacie o postepch emisji gdzie pod koniec czerwca w ktorych to spolka informowala

Zarząd ADMIRAL BOATS S.A. (dalej Emitent, Spółka) niniejszym informuje, iż według stanu na dzień 28 czerwca 2016 roku, na konto Spółki wpłynęło w sumie 3 130 tys

teraz komunikat ze

Zarząd ADMIRAL BOATS S.A. (dalej Emitent, Spółka) informuje, iż w dniu dzisiejszym (1.08.2016 roku) dokonał zamknięcia subskrypcji prywatnej akcji serii J.
    itd itd
    Łącznie Spółka pozyskała z subskrypcji prywatnej akcji serii J kapitał w wysokości 3.440.000 zł.

3,44 mln - 3,13 mln ktore odtrabili ponad miesiac temu to ile wplynelo kasy ?

310 000 ?

z czego "zmuszeni" do zakupu akcji
    Prezes Zarządu Krzysztof Pieczewski oraz Prokurent Tomasz Kusiński (obaj Panowie objęli po 80.000 sztuk akcji)
    czyli wlozyli w spolke 40.000 zl kazdy

reszte czyli 230 tysi wlozyl ktos inny

nie brzmi to rewelacyjnie
    gdyby pan K z rodzina nie stawal na glowie zeby zapobiec dramatowi to juz dawno by tej spolki nie bylo bo nikt inny w nia nie wierzy
    a staral sie jak mogl zeby dac dobry sygnal

a wracajac do "wodnych" tematow kapitan schodzi ostatni ...

gdybym byl wlascicielem tego biznesu i daje przyklad ze jest trudno jestesmy pod woda a ja dokladam do biznesu spora gotowe zeby nie zatonelo to komunikat o tym ze prezes zarzadu i prokurent niejako idac za przykladem wkladaja az 40 tysi to bym to odebral jako

policzek w twarz

spolka dalej chodzi po cienkiej linie, nie dziwota ze wszyscy wstrzymuja sie z zakupami jej akcji do momentu az sie wyjasni sytuacja

oprocz oczywiscie tych co maja srednia zakupu 30 groni i zaraz napisza ze wszystko jest ok fine good
    "i nawet wskazniki plynnosci sie poprawiaja"

ehhh
  • Re: za duzo nie sprzedali tej emisji Autor: ~hahaha [85.221.234.*]
    Znów naganiacz na spadki się pojawił
    sprzedał wszystko po 0,15 - sam to przyznał - to teraz żal ...
    A jak tam na Velto ? Bo coś cichutko - zarobiłeś dużo ??
    Czy Cię ugotowali na tym papierze ...? hahahahahaha
  • Re: za duzo nie sprzedali tej emisji Autor: eladmiral [46.238.241.*]
    Przełamałem się i zacząłem czytać Twoje wypociny, ale gdy zobaczyłem ile wg. Ciebie kosztuje 80k akcji po 0,25 zł, to zrozumiałem że to był błąd i utwierdziłem się w przekonaniu, żeby omijać szerokim łukiem to, co bełkocze xyz, starając się nagonić w lewą lub w prawą, zależy jak zawieje. Smutne, ale prawdziwe :(
[x]
ADMIRAL 0,00% 0,03 2018-06-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.