cyt: Od początku roku detaliczna marża brutto na sprzedaży wzrosła o 5,1 pkt, do 48,5 proc. (bazując na raportach miesięcznych). Zysk brutto na sprzedaży w tym czasie urósł o 49 proc., do 17,6 mln zł (w samym lipcu zysk brutto na sprzedaży urósł o 27 proc., do 2,47 mln zł).
On ich nie przejął , tylko sobie " ekonomiczne-geometrycznie " wziął. Najpierw wyliczyli sobie za RAGE AGE 16 mln. Następnie ustalili, że za prawo do nazwy RE kupią sobie pół Póchnika. Ja bym to nazwał bardziej radykalnie, ale zaraz będzie ingerencja u moderatora i zdejmą post. RE mogłoby pomóc w sukcesie Póchnikowi, gdyby nie bufoniaste ceny. Nawet marka brytyjska Burrbery zwija się z Polski , bo nie ma wielu chętnych na ich chore ceny.
Podsumowując , to z tym umorzeniem, panie Rafale to byłoby dobre honorowe rozwiązanie. :)
Super inwestycja ;-) A na poważnie to miałem Prochnik od 1.3, zjechałem do 90 groszy i dopiero sprzedąłem po 1.5. Tutaj trzeba mieć albo spory zapas gotówki albo spory zapas leków na nerwy. Ogólnie widać po dzisiejszym zjeździe, ze już ktoś zna wyniki za sierpień.
tu wszyscy czekają na sprzedaż tego papieru oczywiście w miarę upływu czasu sukcesywnie spada poziom po którym skłonni są oddać papierek wg mnie nie ma szans na 1,6 - powyżej tej kwoty podaż będzie b duza
Nawet nie macie pojęcia ile można mieć w plecy!!! Jestem zielona jeśli chodzi o giełdę, a tu mam wciąż na czerwono!!! Jestem już pewna, że nigdy nie odrobię tych strat!!!