Tu jeszcze nie bylo dobrego widlowania, a to pozbawiloby zludzen watpiacych(nie wykluczam ,ze tak to sie wlasnie skonczy-moze nawet dzis lub w przyszlym tyg-im pozniej tym wybicie bedzie z wyzszego poziomu) Przeprowadzilem wspolnie ze swoim Szefem mala analize i postanowilismy nie ruszac akcji do poziomu 40zl-te akcje maja ogromny potencjal i wyprzedawanie teraz nawet malych ilosci jest po prostu bez sensu,zwyczajnie szkoda akcji. Pozdrawiam akcjonariuszy,pamietajcie ,ze jestescie szcesciazami,bo ci co chca kupi 1-3 tys szt musza brac duzo wyzej;)
Wazny komunikat dla osob zainteresowanych inwesytycja w Gtrinity!!!!!Na tym poziomie akcji juz nie ma,powyzej 20 zl moze co niektorzy zechca oddac akcje:) A tak obserwujac te transakcje z tygodnia,to ida takie ilosci przy jakby akcje kosztowaly 100zl:):)
Z tego co widać to mamy tu jednego "panikarza" i dlatego stoimy. Ciekawe za ile odda bo go czas nagli chyba? Penie na wakacje kasy potrzeba?. Zresztą czy chwilowo stoi na 10 czy 6 przy tym obrocie to zero rzeczywistości w tym jest.
Dawaj niżej panie bo nudno a pogoda się robi ..... a i "pozostali" by sobie notowania urozmaicili trochę w ramach przetasowania portfela.
Tak jak inni też .... od kilku miesięcy. YOU po 2 kolejce spasowałem. Teraz czekam między innymi tutaj. mam zasadę, że podpisuję się 1 nickiem z małej m (bo jest i Mati) a nie jak inni wielonikowcy co dzień to inaczej.
zabawa to tu dopiero będzie tak, że spokojnie najpierw muszą się wyzerować "koledzy" zresztą wakacje są.
Powiem tak, tu sie az prosi o konkretne wybicie i pozegnanie co niektorych:).Jesli takie informacje daja wzrost z 6zl na 9zl,to jest to tragedia!!!Niech tylko podadza informacje o przyszlej dywidendzie od akcji i dopiero wtedy zobaczymy wrost,taki prawdziwe.Co do dywidendy ,moze ona wyniesc wiecej jak wartosc akcji ,to bylby dopiero niezly numer.
Tak gadasz bo pieniedzy nie masz na zakupy,co,po 8,5 zl jest dla ciebie za drogo??Te rucgy sa bez znaczenia,wykres jest rysowany w specyficzny sposob i w odpowiednim momencie nastapi strzasniecie slabych raczek;) Do konca wakacji i tak bedzie powyzej 15zl,tego sie juz nie da powstrzymac...
A co chcesz sprzedać? na ambicje to mnie nie weźmiesz z tym, że "mnie nie stać" bo to w stylu kto ma dł....go ale w odpowiednim momencie to zauważysz pewnie. Mam czas i jestem cierpliwy a o kurs też jestem spokojny. Ruchy "kilkoma" szt. w przedziale 6-10 to nie ma nic wspólnego z rzeczywistością a zrobienie tu jazdy z -50% do +50% chyba trudne nie jest.
Pierwsze akcje kupilem tu w 2014 r i byla to przemyslana decyzja.A co do ilosci akcji w portfelu,tto nie bede krzyczal "jakiego mam duzego",baronie gieldowy hehe
A ja zbierałem ponad 3 miesiące ze średnią pewnie podobną do twojej liczonej od 2014 baranie - i teraz to dopiero mogę poczekać te 2 lata nawet a nie mrozić bezsensu kapitał.
a co do "twojego grubego portfela" sprzedałeś kiedyś akcje na umowę poza giełdą?
Nie kompromituj sie, mam zakupione akcje w ilosci ktorej nie da sie kupic w 3 miesiace(nie w przypadku tej spolki) aTy to pewnie ta fujara ,co probuje pchnac rzekome akcje Gtrinity zakupione poza gielda heheh