• Dziwne ruchy... Autor: ~Krzysztof [109.125.17.*]
    Ktoś chce się pozbyć akcji za wszelką cenę, czy próbuje zaniżyć kurs?
  • Re: Dziwne ruchy... Autor: ~mati [141.0.12.*]
    Odpowiedź jest w pytaniu:
    ile potrzeba kasy aby wywindować kurs przy tym ff i założeniu, że na pewnym poziomie bèdá wychodzić ci z zarobkiem
  • Re: Dziwne ruchy... Autor: ~xxxl [37.248.152.*]
    Tu jeszcze nie bylo dobrego widlowania, a to pozbawiloby zludzen watpiacych(nie wykluczam ,ze tak to sie wlasnie skonczy-moze nawet dzis lub w przyszlym tyg-im pozniej tym wybicie bedzie z wyzszego poziomu)
    Przeprowadzilem wspolnie ze swoim Szefem mala analize i postanowilismy nie ruszac akcji do poziomu 40zl-te akcje maja ogromny potencjal i wyprzedawanie teraz nawet malych ilosci jest po prostu bez sensu,zwyczajnie szkoda akcji.
    Pozdrawiam akcjonariuszy,pamietajcie ,ze jestescie szcesciazami,bo ci co chca kupi 1-3 tys szt musza brac duzo wyzej;)
  • Re: Dziwne ruchy... Autor: ~piotr [212.67.144.*]
    jak prognozujecie najbliższy tydzień ?
  • Re: Dziwne ruchy... Autor: ~Krzysztof [78.16.50.*]
    Mam nadzieje, że będziemy powyżej 10 zł. No i obroty przy tym będą w miarę sensowne.
    no ja mysle ze teraz bedzie się ubijało wsparcie już na 10 zł

niedługo raport choć jeszcze tu nie spodziewam się fajerwerków, ponieważ z Afryką się dopiero sprawa rozkręca.
  • Re: Dziwne ruchy... Autor: ~xxxl [31.0.123.*]
    Wazny komunikat dla osob zainteresowanych inwesytycja w Gtrinity!!!!!Na tym poziomie akcji juz nie ma,powyzej 20 zl moze co niektorzy zechca oddac akcje:)
    A tak obserwujac te transakcje z tygodnia,to ida takie ilosci przy jakby akcje kosztowaly 100zl:):)
  • Re: Dziwne ruchy... Autor: ~mati [91.189.142.*]
    Z tego co widać to mamy tu jednego "panikarza" i dlatego stoimy. Ciekawe za ile odda bo go czas nagli chyba? Penie na wakacje kasy potrzeba?. Zresztą czy chwilowo stoi na 10 czy 6 przy tym obrocie to zero rzeczywistości w tym jest.

Dawaj niżej panie bo nudno a pogoda się robi ..... a i "pozostali" by sobie notowania urozmaicili trochę w ramach przetasowania portfela.

...........
    czy to ty Mati z yourimage ?
    Tak jak inni też .... od kilku miesięcy.
    YOU po 2 kolejce spasowałem. Teraz czekam między innymi tutaj.
    mam zasadę, że podpisuję się 1 nickiem z małej m (bo jest i Mati) a nie jak inni wielonikowcy co dzień to inaczej.

zabawa to tu dopiero będzie tak, że spokojnie najpierw muszą się wyzerować "koledzy"
    zresztą wakacje są.

• Re: Dziwne ruchy... Autor: ~xxxl [5.172.238.*]
    Powiem tak, tu sie az prosi o konkretne wybicie i pozegnanie co niektorych:).Jesli takie informacje daja wzrost z 6zl na 9zl,to jest to tragedia!!!Niech tylko podadza informacje o przyszlej dywidendzie od akcji i dopiero wtedy zobaczymy wrost,taki prawdziwe.Co do dywidendy ,moze ona wyniesc wiecej jak wartosc akcji ,to bylby dopiero niezly numer.
    o jak ładnie schodzimy - niżej dawaj panie niżej przecież kasy potrzeba.

ściągnijcie kupno po co mu ułatwiać a jak zejdzie odpowiednio nisko to się zdziwi chłop.
  • Re: Dziwne ruchy... Autor: ~mati [141.0.15.*]
    Śmieszne przewalanko a kasy potrzeba co?

dawaj niżej a zacznie się prawdziwy obrót.
  • Re: Dziwne ruchy... Autor: ~red [5.172.233.*]
    Tak gadasz bo pieniedzy nie masz na zakupy,co,po 8,5 zl jest dla ciebie za drogo??Te rucgy sa bez znaczenia,wykres jest rysowany w specyficzny sposob i w odpowiednim momencie nastapi strzasniecie slabych raczek;)
    Do konca wakacji i tak bedzie powyzej 15zl,tego sie juz nie da powstrzymac...
  • Re: Dziwne ruchy... Autor: ~mati [82.145.221.*]
    A co chcesz sprzedać?
    na ambicje to mnie nie weźmiesz z tym, że "mnie nie stać" bo to w stylu kto ma dł....go ale w odpowiednim momencie to zauważysz pewnie.
    Mam czas i jestem cierpliwy a o kurs też jestem spokojny. Ruchy "kilkoma" szt. w przedziale 6-10 to nie ma nic wspólnego z rzeczywistością a zrobienie tu jazdy z -50% do +50% chyba trudne nie jest.

Ps.
    ...............
  • Re: Dziwne ruchy... Autor: ~red [5.172.235.*]
    Oczywiscie ,ze chce sprzedac,w tym celu kupilem akcje i nie dolewaj sobie(egocentryku)jestes zaledwie rozwielitka w stawie hehe
  • Re: Dziwne ruchy... Autor: ~mati [141.0.12.*]
    "egocentryk i rozwielitka w stawie" - lubię taki plankton na spółce, który kupuje coś nie mając pojęcia po co to robi a potem zdziwionego udaje.

To sprzedawaj na co czekasz?

Pierwsze akcje kupilem tu w 2014 r i byla to przemyslana decyzja.A co do ilosci akcji w portfelu,tto nie bede krzyczal "jakiego mam duzego",baronie gieldowy hehe
  • Re: Dziwne ruchy... Autor: ~mati [82.145.222.*]
    A ja zbierałem ponad 3 miesiące ze średnią pewnie podobną do twojej liczonej od 2014 baranie - i teraz to dopiero mogę poczekać te 2 lata nawet a nie mrozić bezsensu kapitał.

a co do "twojego grubego portfela" sprzedałeś kiedyś akcje na umowę poza giełdą?
    Nie kompromituj sie, mam zakupione akcje w ilosci ktorej nie da sie kupic w 3 miesiace(nie w przypadku tej spolki) aTy to pewnie ta fujara ,co probuje pchnac rzekome akcje Gtrinity zakupione poza gielda heheh
  • Re: Dziwne ruchy... Autor: ~mati [82.145.222.*]
    A czy ja pisałem o zakupie GTRINITY poza giełdą - nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz " gruba fujaro"

kup te rzekomo moich kilka szt wystawionych i spadam.
  • Re: Dziwne ruchy... Autor: ~red [5.172.234.*]
    Spadaj,nie zatrzymuje
[x]
DIVOLIO 3,90% 3,20 2026-03-26 16:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.