• WIKANA Autor: ~Swojak [37.248.159.*]
    Opowiem wam bajkę o adresforum
  • Re: WIKANA Autor: ~swojak [37.248.159.*]
    Panie G tak wychodzi zgrywanie mędrca a na końcu przepraszam też wtopiłem na tym gównie tylko dawno to przebolałem lecz nigdy nie namawiałem na kupno czegoś co z góry jest przkrętem
  • Re: WIKANA Autor: ~Gallileo [188.146.137.*]
    jesli naprawdę umoczyles na wikanie moge Ci tylko wspolczuc, obaj jestesmy ofiarą nieuczciwych zagrywek B. Jet miedzy nami tylko pewna roznica. Ja w przeciwienstwie do Ciebie gdy sie okazalo o co im chodzi staralem sie temu przeciwstawic, probowalem zorganizowac drobnych akcjonariuszy, wraz ze Stowwarzyszeniem Inwestorow Indywidualnych wybralismy sie na walne i glosowlaismy przeciwko temu co chcą zrobić. A Ty gdzie wtedy byles? Pewnie szykowales sie na Sylwestra. Ty postanowilem przelknac stratę, ja postanowilem postawic na konsekwencję i wierze ze wyjdę bez wieksyzch strat choc trwa to juz dosc dlugo. Kazdy z nas wbral inną drogę, nie mi oceniac ktory lepszą. Nie moge tylko zrozumiec jednego... Dlaczego klamiesz i podajesz sie za swojaka chociaz nie masz nim nic wspolnego . Wiem bo mam z nim kontakt. Tyle mam Ci do powiedzenia. Powodzenia. Mam nadzieję , ze szczescie bedzie Ci sprzyjac, Szczerze.
    panie kolego mniej pisać historię mastersa znam jeszcze z wrocławia i wiem jedno mniej pisać więcej zrobisz a my naprawdę możemy niewiele cóż przejmą po 2 grosze
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.159.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: WIKANA Autor: ~Gallileo [188.146.100.*]
    chyba z Legnicy. A skoro znasz historie Mastersa az tak długo to miales okazje wyjśc ze spolki po aktualne 70zł! czemu tego nie zrobiles? Ja wyznaje inną zasadę. Staram się dzialac niz siedziec z zalozonymi rekami. Kropla drazy skałę i w kupie siła.. To działa naprawdę, nie zawsze ale działa
  • Re: WIKANA Autor: ~swoja [37.248.159.*]
    naprawdę nic nie rozumiesz bez odbioru powodzenia jedna rada pokora
  • Re: WIKANA Autor: ~Gallileo [188.146.100.*]
    pokory mi nie brakuje, chyba Tobie skoro podajesz sie za kogos innego tylko po to aby zdyskredytowac kogos innego, slabe to generalnie
    niestety jestem nikt i tak nich pozostanie a co do pokory spojrzyj w lustro naprawdę bez odbioru i jeszcze jedno trzeba umieć liczyć licz na siebie życzę szczęścia bezimienny przyjacielu i tak niech pozostanie
  • Re: WIKANA Autor: ~Gallileo [188.146.4.*]
    również zyczę wszystkiego dobrego, pozdrawiam
[x]
WIKANA -0,66% 7,55 2025-11-28 14:26:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.