Mówiłam wczoraj ze będzie podjazd pod widły a dziś zjazd ...będzie spadać do 2,33 i tak zostanie z wahnieciami do 1,80
Edzik FPO ciekawa opcja mało akcji zaczęło się zbieranie po info jakim podali koniec dnia podjazd pod 2zl
Jutro powtórka wypuszczą kolejne 130K .Dziś nie dali rady ... 2.33 można zacząć się zastanawiać ale mogą zejść poniżej 1.80
Obserwować cały czas Forposta. Obrót największy od 08.02. Jutro przecięcie SMA15 z SMA60 oraz SMA30 z SMA15. Wskaźniki tygodniowe dzienne godzinne KUPUJ.
RSI na poziome 74.07
Obserwować
Pewnie wychodzi "główny inżynier" ;-))))) Pięknie to rozgrywają, zresztą jak zwykle, schemat ten sam. Tylko się dziwię, ilu w narodzie naiwniaków... ;-)))))
Nie sztuka zbierać pod widły jak podaż kiepska trzeba puścić aby zebrać jeżeli chodzi o forposta a będzie jak mówiłam tylko najpierw musi się coś nabierać..a tutaj jeszcze 70K zostało. ..pozdrawiam
Dnia 2016-07-28 o godz. 16:13 ~Kajus napisał(a): > Będzie jak mówiłam tu jest jak mówiłam. ..nie sztaka zebrać pod widły sztuka umieć wyczekiwany. ..pozdro
Na Hetan do puszczanie w rynek zostało 70K dziś ...teraz kurs taki jak mówiłam, że będzie...jutro dalej w dół 1.80 - 1.60 powinno się skończyć ..jak chodzi o forposta ...dziś od 1,69 do 1,36 buja bo zaczyna się powolutku zbierać. ..najpierw trzeba cos pozbierać aby później widły robić
Pozdro
P.S sorki za gramatykę w rozjazdach jestem