Byłam na ich stronie. Dziewczyna, która jest udziałowcem w spółce tego Pana wystawiła 5 gwiazdek tej firmie. Pewnie połowa tych ocen to takie po znajomości. Niedaleko pada jabłko od jabłoni.
Damian Wiatrak broni dobrego imienia! Pamiętajcie, dopóki nie ma wyroku sądu (a nie zanosi się, żeby był) ci ludzie są całkowicie niewinni, więc nie insynuujcie im jakiś kantów.
Kpisz czy o drogę pytasz. Niech opowie co kupowało PSW w takim razie do Pinot caro, do kiedy działały te 3 lokale , które miało Pinotcaro a które znalazły się w Tree some. Tuż przed sprzedażną działały jeszcze czy nie? Bo mi się wydaje, że już nie.
a gdzie Damian Wiatrak bronił swojego imienia? Nie było mi dane to przeczytać, jeśli miało to miejsce w tym miejscu, bo skasowane... Czy ktoś mi to przybliży? Strasznie jestem ciekawa.
Napisałby lepiej kto i kiedy wypowiedział umowy najmu na 3 lokale (2 Świetokrzyska i CH Skorosze) dla biznesu kawiarnianego w końcu był prezesem Pinot Caro a później Tree some, do którego one przeszły.
Dnia 2016-12-17 o godz. 09:50 ~WaldemarP napisał(a): > Duda Pomoc -Ziobro pomoc-nowy Prezes GPW pomoc -zabrac majątek rozdzielic na wy------nych akcjonariuszy.
Jeżeli uważacie, że ktoś niesłusznie usuwa wpisy (nie wiem co zostało usunięte bo nie widziałem) piszcie śmiało do bankiera. Ja to kilka razy zrobiłem i posty zostały przywrócone.