Moim zdaniem sporo. Sam zastanawiam się dlaczego ma tak kiepską wycenę. Dlatego dokupiłem. Za niedługo wyniki finansowe. Mam nadzieję, że potwierdzą moją tezę.
Dnia 2016-07-26 o godz. 10:05 ~johanes napisał(a): > Moim zdaniem sporo. Sam zastanawiam się dlaczego ma tak kiepską wycenę. Dlatego dokupiłem. Za niedługo wyniki finansowe. Mam nadzieję, że potwierdzą moją tezę.
Dnia 2016-07-26 o godz. 10:05 ~johanes napisał(a): > Moim zdaniem sporo. Sam zastanawiam się dlaczego ma tak kiepską wycenę. Dlatego dokupiłem. Za niedługo wyniki finansowe. Mam nadzieję, że potwierdzą moją tezę.
Kiepska wycena? po obrotach widać, że jedynie drobnica wyrzuca po parę akcji
Dnia 2016-07-25 o godz. 16:22 ~wac napisał(a): > czy nie będzie można zarobic lepiej chyba kupować po spadkach niż wtedy gdy wykres pokazuje szczyty i masz odpowiedź czy będzie można zarobić :>
Na tej spółce , będzie można sporo zarobić Myślę że w 2017 roku zapłaci spora dywidendę , jak cena nie wzrośnie to będzie ok. 10% Raport będzie bardzo dobry
Dnia 2016-07-26 o godz. 18:34 ~długi napisał(a): > Na tej spółce , będzie można sporo zarobić > Myślę że w 2017 roku zapłaci spora dywidendę , jak cena nie wzrośnie to będzie ok. 10% > Raport będzie bardzo dobry >
stracić na pewno sie nie straci chyba, że na własne życzenie papieru praktycznie nie ma w obrocie prawie wszystko trzymają fundy vide wolumeny a na S dzisiaj:
1. Miała kiepski rok 2015. Ale bedzie dużo lepiej...
2. Lobby farmaceutów wlascicieli aptek w postaci naczelnej rady aptekarskiej z wtykami w PiS-ie forsuje pomysł apteka dla aptekarza. Jak to wejdzie, a z pisiorami to nigdy nic nie wiadomo Pelion bedzie musiał sprzedać swoje apteki. Oczywiście nikt nie bedzie chciał kupić, bo skąd bolszewia farmaceutyczna bedzie mieć pieniądze. Chcą przejąć za darmo.