Czy 3 % to nagłe wzrosty ? - nie bardzo, ewidentnie od 2 tygodniu akcje są zbierane z rynku i dzisiaj jest kontynuacja, zbliżamy się nieuchronnie do testu oporu na 7,50 Co do wezwania to mowa jest od ponad roku i go nie ma, dlatego nie ma sensu pisać/naganiać o wezwaniu bo nic o nim nie świadczy
Wszystko się zgadza/Ale od 15,48 nagle bez przyczyny wzrost/Nie naganiam/Bo nigdy tego nie robię/Z reguły ostrzegam zbyt napalonych(inwestorów) przedstawiając racjonalne zagrożenia.
@ axaa - wczoraj pisałeś o możliwym wezwaniu a ja cię zanegowałem, przed chwilą ogłosili wezwanie na Kredyt Inkaso co podnosi prawdopodobieństwo w niedalekiej przyszłości wezwania na vindexusa, widać spore ruchy w branży
@Prezes/Tak. Wyrażne ruchy w branży/Kredyt inkaso tego przykładem/Zobaczymy/Spółka jest mała i z niską wyceną/Wg mnie wszystko zależy od ceny i woli największych akcjonariuszy P. Kuchno (48,3% akcji).Ale przy wezwaniu np. po 10-12pln akcjonariat rozproszony sprzeda.
Dnia 2016-07-28 o godz. 16:22 ~dedalus2605 napisał(a): > Ja mam łącznie w zarządzaniu 23k akcji, więc nie pisz, proszę, że dzisiejszy obrót jest "zwiększonym obrotem".
Oczywiście że jest/A to że masz tyle akcji nie ma w tym nic do rzeczy/Obroty na spólce są małe ; w granicach 50k/sesję/Więc ?
Dokładnie tak myślę. Od połowy maju tu jest marazm i dobrze, że udało się chociaż wrócić w okolice 7zł. Wzrosty się zaczną jak nastąpi silny ruch w górę przy obrocie rzędu 500tysięcy. Wtedy będzie można mówić o odebraniu akcji od leszczyny i liczyć na dalsze wyjście powyżej 8zł. To już niedługo mam nadzieję, a na pewno przed wynikami za IIQ.
Dnia 2016-07-30 o godz. 13:13 ~hulk napisał(a): > Dnia 2016-07-30 o godz. 11:07 ~Axaa napisał(a): > > Dalej- NIESTETY leszczyna siedzi na spółce/Wzrostów na razie nie przewiduje się:)) > > Jezzuuu Axaa jak ty ciągle jęczysz, jak cie papier parzy w rączki to wywal akcje w poniedziałek PKC i nie bedziesz sie juz męczył.
Tak zrobię jak radzisz kolego/NADSTAWIAJ KOSZYK w poniedziałek/ALE.Czy masz chłopcze tyle pieniędzy:))
Dnia 2016-07-30 o godz. 17:26 ~Axaa napisał(a): > Dnia 2016-07-30 o godz. 13:13 ~hulk napisał(a): > > Dnia 2016-07-30 o godz. 11:07 ~Axaa napisał(a): > > > Dalej- NIESTETY leszczyna siedzi na spółce/Wzrostów na razie nie przewiduje się:)) > > > > Jezzuuu Axaa jak ty ciągle jęczysz, jak cie papier parzy w rączki to wywal akcje w poniedziałek PKC i nie bedziesz sie juz męczył. > > Tak zrobię jak radzisz kolego/NADSTAWIAJ KOSZYK w poniedziałek/ALE.Czy masz chłopcze tyle pieniędzy:))
Chłopcze? To ty zachowujesz sie jak rozpieszczony dzieciak. W każdym wątku wylewasz żale jak kurs leci w dół. Trzeba było sprzedać jak było po 7,07.
Dnia 2016-08-09 o godz. 16:28 ~lulektv napisał(a): > Axaa wreszcie będzie pocieszony, choć zapewne nie na takie wzrosty czeka...
A i owszem/Wprawdzie jestem nad morzem ale podpatruję GPW i Vindexusa oczywiście/Wydaje się że dość wysokie obroty dziś na walorze i wzrost ceny mogą zaowocować w dłuższym terminie ósemką z przodu/Oczywiście jeśli drobnica już posprzedawała co tam ma:))